Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: [crasch] Moja pierwsza "sesja":-)

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

3 mi się bardzo podoba, a w ogóle, to podoba mi się modelka. Fotki takie w sumie średnie (lepsze od moich, ale widziałem sporo lepszych), w 1 popraw nieco cerę (tylko nie przesadź)
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Domyślnie

tylko trzecie (chociaż bardziej w prawo, żeby pokazać dalej głębię*uliczki) zainwestuj w 50/1.8 - wtedy dopiero zacznie się*zabawa
    Pkt 8 regulaminu forum

crasch
    Guest

Domyślnie

no właśnie czekałem aż mi ktoś podpowie jak to zrobić:-) gwozdzt dzięki za wytłumaczenie, na przyszłość się poprawię;-)

crasch
    Guest

Domyślnie

Właśnie dużo osób bardzo poleca inwestycje w 50/1.8. Prawdopodobnie się skuszę, bo wczesniej czy później muszę zmienić mojego kita:-) Tak trochę "offtopując" bardziej opłaca się zainwestować w 50/1.8 czy szukać czegoś na m42?

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

się opłaca bardzo podoba mi się to szkiełko poza tym że super ostrzy (jak dla mnie) to jest rewelacyjnie leciutki i przez to słodziutki...taki mały przyjaciel ...chyba na głowe upadłam <LOL>
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

nic nowego chyba nie napiszę, załatw sobie jakieś szkło (np super tanią 50tkę 1.8) a naprawdę nie pożałujesz. Ze zdjęć najbardziej mi się podoba trójka, może bym lekko kadr zmienił.

Nie wiem czy tylko mnie to razi, ale te jej buty wydają się strasznie oczojebne i chyba gryzą się/(nie pasują) z całą resztą.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

kris_sz2
    Guest

Domyślnie

3 jest najlepsza. Najkorzystniej wygląda na nim modelka. Reszta mi jakoś nie pasuje ... stawiając się w roli modelki to chyba nie chciałbym mieć takich zdjęć (tych ujęć z góry). Może zmieniając warunki (jakieś cienie, może wieczór) wyglądałoby to lepiej.

crasch
    Guest

Domyślnie

Oj, dawnoooo tu nie zaglądałem:-) To może na odświeżenie tematu kilka nowszych fotek. Proszę o opinie czy/i jeżeli to co, się zmieniło w fotkach in plus bądź in minus i nad czym jeszcze pracować.
    A to na początek trzy fotki:
    1.

2.

3.
    Ostatnio edytowane przez crasch ; 02-06-2009 o 14:08

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Fajne foty ale ale poza jedynką. Coś jej ( modelce) z głowy wyrasta a do tego chyba mało wygodnie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

crasch
    Guest

Domyślnie

ups, przepraszam, z nieuwagi wrzuciłem nie to zdjęcie które chciałem (nr1 - już zmienione)
    Również z tej serii, ale z innym ustawieniem modelki, eliminującym (mam nadzieje) błąd o którym napisał Sergiusz:-)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów