Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: [crasch] Moja pierwsza "sesja":-)

crasch
    Guest

Domyślnie

Nie ma żadnej odpowiedzi? hmm, szkoda, ale wrzucam dalej. Może teraz?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Numeruj zdjęcia. Przedostatnie może być choć |IMHO lekko za ciasno z góry ale ostatnie, zieeeeew....
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

to z 31 posta - kompozycyjnie nieciekawe, tonacja jak kto lubi- mi się nie podoba, dziwnie ją upozowałeś- nie widać przedramienia co głupio wygląda jakby wcale go nie miała, trzyma coś czarnego (chyba kapelusz z poprzedniego zdjęcia) co w pierwszej chwili wziąłem za kolano podkurczonej dalszej nogi z tym że ta noga jest wyprostowana... nieprzemyślane jest to zdjęcie.

wcześniejsze z 30 posta- oczy wyglądają trochę makabrycznie... w ogóle skóra twarzy to plastyk, moim zdaniem przesadziłeś z retuszem.
    Szyja też nie koniecznie korzystnie wyszła.

crasch
    Guest

Domyślnie

Dziękuje za uwagi, na pewno wezme je sobie do serca przy kolejnych probach.

Domyślnie

Pozycja modelki trochę drażniąca, dziwnie sie garbi... Do tego kadrowałbym albo bardziej centralnie lub zostawiłbym więcej z prawej(umieściłbym modelkę w mocnym punkcie)

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Kolorystyka na TAK, kadr... ja bym dał bardziej centralnie. Poza tym ten kapelusz ciągnie wzrok widza do siebie.
    Ogólnie w ciekawą stronę idziesz patrząc na Twoje zdjęcia.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów