Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: CANON EF 50 f/1,8 II szybko drożeje

makary
    Guest

Domyślnie

Czy któryś z panów może mi powiedzieć czy ów obiektyw można od ręki kupić w województwie kujawsko-pomorskim, bo w takowym mieszkam ??

Dopiero zaczyna

Domyślnie

nie ma, no chyba ze Auwo ma...
    EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 II

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nickifor
    Makary, nie wstydz się powiedzieć gdzie mieszkasz,bo ja np.Aleksandrów Kujawski i wcale sie tego nie wstydzę ,wręcz odwrotnie
    Skoro wrecz odwrotnie to czemu nie widac Twojej miejscowosci w profilu?

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Hej Panowie - macie może jakiś działający kontakt do Coronado ?? Nie odpowiada na maile, na GG ciągle nieobecny.... a cena 320 zł za 50 f1,8 II na jego www ciągle wisi...

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ta cena nieaktualna. Polecam wojweta z Poznania - we wtorek będzie miał za ok 340 zł dość dużo ...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Ta cena nieaktualna. Polecam wojweta z Poznania - we wtorek będzie miał za ok 340 zł dość dużo ...
    Z czego to wnosisz ? Na poczatku przyszlego tygodnia bede mial do odbioru ten obiektyw za 326 zl (lacznie z kosztami przesylki). Na maile faktycznie rzadko odpowiada mniej wiecej raz na dwa dni.

Aha dodam ze czekam juz 2 tyg mniej wiecej na obiektyw gdyz wszystkie podobno mu zeszly i zapotrzebowanie ma pokryc dopiero ta dostawa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeśli towar nie jest dostępny od ręki to moim zdaniem oferta nieaktualna. Za długo siedze w tym biznesie żeby wierzyć oświadczeniom typu "będzie na wtorek"

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jeśli towar nie jest dostępny od ręki to moim zdaniem oferta nieaktualna. Za długo siedze w tym biznesie żeby wierzyć oświadczeniom typu "będzie na wtorek"
    Nie sposob sie nie zgodzic ... z tym ze pisales o cenie a ta jest jak najbardziej aktualna.

Dostalem potwierdzenie o tym, iz obiektyw zostanie wyslany w poniedzialek co w polaczeniu z opiniami o coronado raczej nie pozostawia watpliwosci o dostepnosci tego szkla.

Tyle ode mnie. Pierwszy raz u niego robie zakupy wiec narazie trudno mi wypowiadac sie w oparciu o wlasne doswiadczenia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No skoro tam mówi, to pewnie będzie miał dostawę. ylko z tymi dostawami to jest różnie. Czekasz na coś i okazuje się , że niespodziewanie nie ma..

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Widze, ze konkurencja za wszelka cene usiluje mnie zdyskredytowac... Kto u mnie kupowal to wie, ze dotrzymuje slowa.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów