Potwierdzam!Zamieszczone przez Coronado
Bardzo zadowolony uzytkownik EF 50 f/1.8...
Potwierdzam!Zamieszczone przez Coronado
Bardzo zadowolony uzytkownik EF 50 f/1.8...
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
Nie dyskredytuję, tylko ostrzegam, ze bardzo często terminy nie są dotrzymywane, również przeze mnie, no ale nie jest to z reguły wina sprzedającego.Zamieszczone przez Coronado
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fajnie, tylko odpisz czasem na maile, choćby przysłowiowym "będzie we wtorek". Bo jak na razie to kupiec lata za sprzedającym / towarem, a powinno być chyba odwrotnie.Zamieszczone przez Coronado
Wydaje mi sie, ze staram sie na biezaco w miare odpisywac (2-3 dni max). Chyba, ze masz jakis filtr na koncie i nie doszlo? Nie jest to moje glowne zajecie wiec czasami musi poczekac na wolna chwile. Podeslij jeszcze raz mejla to odpowiem dzisiaj.Zamieszczone przez woyd
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
No ja mam nadzieje ze szklo do mnie idzie bo nie mam czym focic w robocie![]()
Ulica na "B" w Lodzi? Jezeli tak to wyszlo dzisiaj rano i pewnie jutro bedzie.Zamieszczone przez McKane
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Tak jestZamieszczone przez Coronado
Chwala Ci za to bo juz mam noz na gardle a foce w takim miejscu gdzie nie moge uzyc ani statywu ani nawet monopoda o flashu nie wspominajac.
Miało być w środę, przyszło we wtorek. Coronado - dzięki!
U mnie tez juz jestDzisiaj w ogole dobry dzien bo i 50tka sie pojawila i w prezencie Lowepro Stealth Reporter 300 AW
![]()
Na malusi off-topic sobie pozwolę - ostatnio byłem świadkiem, jak w poznańskim MM pan kupował rzeczone szkło ( 50/1.8II ) za 620 pln.
Pozdrawiam...!
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...