korbusiatko - niestety nie zwróciłem uwagi, (ale raczej chyba nie z W-wy) a papier z paczuszki już wywalonyChyba bedziesz musiał zaufać
![]()
korbusiatko - niestety nie zwróciłem uwagi, (ale raczej chyba nie z W-wy) a papier z paczuszki już wywalonyChyba bedziesz musiał zaufać
![]()
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
no to zamowilem, mam nadzieje ze bedzie rownie bezproblemowo jak u Ciebie,
pozdrawiam :smile:
EOS 300D + KIT + Sigma 70-300 APO Macro Super II i EF 50 f/1.8 II
wchodzisz na jego strone www -> wchodzisz na jego aukcje -> z opisu aukcji odczytujesz "Lokalizacja: Okolice Krakowa"Zamieszczone przez korbusiatko
.
dzieki Vitez, w pracy Allegro nie za bardzo chodzi, wiesz - jakies korporacyjne obostrzenia, ale zawsze mozna liczyc na pomoc milego forumowicza ;-)
Ja polecam www.techmarket.pl kupiłem ww. obiekt za 385 PLN, odbiór osobisty jako że mieszkam we Wrocku.
Pozdrowienia
jakieś D + sporo zapału
Przepraszam wszystkich czytających mój post. Kupowałem ten obiektyw w czwartek tj. 09.06 za 385 teraz wszedłem na ich stronę już kosztuje 395Zamieszczone przez Nicram
jakieś D + sporo zapału
Wrozka nie jestem by wiedziec ze siedzisz w pracy z obostrzeniamiZamieszczone przez korbusiatko
.
dlatego napisalem dzieki, zreszta pytanie bylo personalnie skierowane do FotoZiutkaZamieszczone przez Vitez
Dziękuje pięknieZamieszczone przez FotoZiutek
![]()
Pozdrowienia
Piotr
Canon Team
w tejze firmie obecnie kosztuje 409zł i na dodatek nie mają w magazynie - chyba kupiłeś ostatni .. bo ja zamówiłam też w tym czasie i po tygodniu sama musiałam się odezwać czy wogóle dostane jakieś info nie mówiąc o sprzecie (wysłali tylko maila z potwierdzeniem zamówienia i info że odezwą się przez 24h- czekałam kilka dni... i napisałam maila). Tak też po kolejnym tygodniu zrezygnowałam z zamówienia - i skorzystałam z linka który podajcie http://www.atanet.pl/coronado - zobaczymy.. na razie czekam na odpowiedź..Zamieszczone przez greg801