A propos wizażu, trochę kiepski. Wygląda jakby tak na szybko był robiony, z grubsza ciosany, za dużo i niezbyt prosto...
Tylko pierwsze fajne jak dla mnie, kaloryfer czy tam coś mi nie przeszkadza![]()
A propos wizażu, trochę kiepski. Wygląda jakby tak na szybko był robiony, z grubsza ciosany, za dużo i niezbyt prosto...
Tylko pierwsze fajne jak dla mnie, kaloryfer czy tam coś mi nie przeszkadza![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Ostatnio edytowane przez marekb ; 10-03-2009 o 19:47 Powód: Automerged Doublepost
Marek to nie chodzi o dorabianie filozofii, ja piszę na serio. W tego rodzaju fotografii ważne są nawet na pierwszy rzut oka banalne szczegóły nad, którymi musisz panować bo one stanowią o końcowym efekcie.Inaczej filozofię należy dorabiać przed zrobieniem zdjęć a nie po. Idąc do studia musisz lub raczej powinieneś mieć jakiś pomysł na zdjęcia a nie pozostawiać coś przypadkowi czy Pani od make up. Oczywiście nie oznacza to, że nie masz się liczyć z jej zdaniem czy opinią.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 10-03-2009 o 20:03
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.