Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 235

Wątek: [marekb] Ślubne, trash the dress

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Nie znacie się i tyle Pamiatka świetna, za te 20 lat jak je obejrzą to będą się śmiali i wspominalijak to on w tych skarpetach umorusanych udawał, że ja bzykał, że jej błoto do butów wleciało a potem to już poszło lawinowo, że potem sukienke prała cały tydzień i że znajmi nie mogli się nadziwić że oni tacy zwariowani byli.

W przypadku sztywnych plenerów za 20 lat będą wspominali..no tak pięknie było, staliśmy, słonce po oczach dawało ale staliśmy i się patrzylismy na siebie..ahh..Zuzka z Mateuszem też maja takie zdjęcia, i Kaską z Markiem też.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    A ja mówię, że nie robię sztampowego studia i kiczu

pozdro!
    oki Łukasz a robisz w ogóle ślubne...??

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    robię
    no to poka...:smile:

Domyślnie

ale po co? Do fight backu? Ty dałeś swoje zdjęcia do oceny, oceniłem je jako ja, a nie zawistna konkurencja Gdybym miał potrzebe pokazywania swoich zdjęć ślubnych, to bym pokazał

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no w sumie masz rację...

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie miejmy zaraz aż takich ambicji artystycznych. W przeważającej mierze i tak trzepiemy rzemiosło. Fakt, że gdy ma się swój rozpoznawalny styl, to miodzio. A ważne jest to co się podoba młodym.
    Pomysł na plener na pewno niebanalny, a reszta jak kto uważa.
    Mnie się podoba tonacja kolorystyczna i delikatnie rozmyte tło. Jakie szkiełko tak czyni? Czy może PS?

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

co do zdjec to mojej zdanie jest jednoznaczne. sa ordynarne i nikt mnie na takie nie namowi. co do pogladu ze powinno sie robic to co klient chce... prosze sie lepiej nie przyznawac w imie wlasnegi i przyszlych klientow dobra (oczywiscie przy zalozeniu ze ktos ma jakies ambicje) . co do sztampowosci czy oryginalnosci to tez nie bylbym taki pewien czy one sa takie oryginalne. dzisiejsza fotografia slubna (nazwijmy ja nieladnie masowa) jest nastwiona w duzej mierze na oryginalnosc (miejsc, pomyslow) tak bardzo ze przescigiwanie sie w tym wzgledzie doprowadzilo do pewnej ironi. plenery "inne" przestaja byc ciekawe i one wlasnie staja sie sztampowe. brakuje natomiast normalnosci na wysokim poziomie. nie chce tego tlumaczyc slowami bo nie mam dobrego piora ale wystarczy popatrzec na zdjecia najlepszych w branzy. Ktory z nich pozwolilby sobie na takie zdjecia ? - ZADEN

Ja stanowczo mowie NIE.
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Gusta i gusciki - jeden lubi muzyke klasyczna, drugi death metal a trzeci jedno i drugie.

A Pan Marek jak widac na brak poczucia humoru nie cierpi wiec ma wesole podejscie do calej sprawy. Nie ma co sie bulwersowac, jego wybor, zreszta raczej trafny bo jak widac na brak klientow nie cierpi

Mnie tylko ciekawi czy jakas ciotka dostala zawalu podczas przegladania albumu

Domyślnie

Widziałem już sesje młodych w błocie ale niestety w dużo lepszym wykonaniu.

Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów