Pokaż wyniki od 1 do 10 z 235

Wątek: [marekb] Ślubne, trash the dress

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

eh, no widzisz, bardzo techniczny jesteś:
    -aberracje (gdy są małe nie usuwam),
    -kadr perfekcyjnie w m. punkcie - to nie jest matematyka i nie ma takiego obowiązku. 95% zdjęć kadruje już w aparacie i tak zostawiam. Dla mnie kadr jest ok. i nie zasłaniam się łamaniem zasad -Eh wg złotego podziału mocny punkt wyszedł u mnie ok muszki- kiedyś ktos mi przy pokazaniu widoczku napisał że gdyby dolna linia trójpodziału była 2mm wyżej byłoby ok. Mnie w podstawówce jeden fotograf uczył, ze z tego się nie strzela, ale jeśli uważasz, że ma być w oko młodej.. tylko które, a może oko młodego.

Suknia - pełna zgoda zrypałem.
    -co do poprawek , fakt zdjęcie PS nie widziało, ale tego kawłka koszuli to ja bym nie ruszał -teraz wygląda że marynarka mu się na dole do środka się zagięła, choć w sumie mógł mieć pas wyżej. Biustonosz, biustonoszem nie zauważyłeś jednak wraz z żoną jednego i to będzie poprawione i nie tylko na tym zdjęciu, dlatego też prosiłem o krytykę nie tylko tego czy tych dwóch zdjęć lecz całej reszty na blogu- otóż mimo moich wielokrotnych próśb i poprawiania młodej nie udało mi się do końca przypilnować(faktycznie brakowało czasu i zza gór pojawiały się nowe ciężkie chmury): zobacz na BICEPS młodej...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    acha: osobiście wolę kolor

jest jeszcze kilka błędów nie tylko na tych dwóch fotkach, nie dotyczą one jednak przepaleń czy kolorów.. znajdź, jak ci się chce i jeśli masz czas, ja wracam do roboty
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    skoro piszesz tak dosadnie
    KADR
    klaniaja sie podstawy "zlotego podzialu". To zdjecie jest fatalnie skadrowane i patrzac na nie od razu nozyczki sie w kieszeni otwieraja.
    to az sprawdziłem (choć nigdy nie mierzyłem kadru ani przed jego zrobieniem ani po to się pofatygowałem ) i dla jasności u mnie wg złotego podziału MP wychodzi koło muszki u ciebie koło ust młodej ;P
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 04-11-2010 o 13:46 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów