Pokaż wyniki od 1 do 10 z 235

Wątek: [marekb] Ślubne, trash the dress

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

marekb - dwie uwagi.
    1. Sergiusz rzeczywiscie ma zwyczaj przyczepiania się i takiego gadania na okolo, ze az sie nie chce sluchac.
    2. Jezeli jednak sie przemysli na chlodno o co mu chodzilo.. mi np te korale tez nie pasuja. Do urody córki widzialbym grubsze i czerwone/pomaranczowe. Wtedy tylko ten niebieski cien na oczach by nie pasował, wiec tzeba by go bylo zmienic. W kwestiach makijazu to do viteza jednak
    Od strony nie makijazowo-stylistycznej zdjecia przyjemne, a dziewczyna wyszla na duzo wiecej A.. urode udało Ci się pokazac Jest bardzo ladna

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    W kwestiach makijazu to do viteza jednak
    Lepiej nie...
    O opiniowanie makijażu zazwyczaj proszę swoją dziewczynę-wizażystkę. Jesli ja jakiś makijaz uznam za nie bardzo to ona na pewno by mocno po nim pojechała... i tu mamy dobry tego przykład.
    Klasyczny błąd, czyli oczy na pandę, czyli magiczne słowo 'blending' się kłania.
    Więcej nie napiszę, tylko poproszę autora - przeczytaj wszystkie opinie za miesiąc... jak emocje po sesji bliskiej Ci osoby nieco opadną.
    Bo na razie do ostatniej kropli krwi będziesz bronił, odgryzał, walczył, wymyślał wymówki, byle twoja racja była mojsza niż twojsza .
    Z drugiej strony... jeśli Tobie, modelce, rodzinie, czyli "targetowi" się podoba... to po co pokazujesz? Po co się przejmujesz opiniami? Olej, jeśli cel sesji został osiągnięty.
    Ale jeśli jednak masz podejrzenie albo przeczucie że coś możesz w przyszłości lepiej zrobić w tego typu sesjach... to sugeruję nie walczyć na siłę z każdą opinią czy krytyką, a w milczeniu przemyśleć i przyjąć albo odrzucić.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Lepiej nie...
    O opiniowanie makijażu zazwyczaj proszę swoją dziewczynę-wizażystkę. Jesli ja jakiś makijaz uznam za nie bardzo to ona na pewno by mocno po nim pojechała... i tu mamy dobry tego przykład.
    Klasyczny błąd, czyli oczy na pandę, czyli magiczne słowo 'blending' się kłania.
    Więcej nie napiszę, tylko poproszę autora - przeczytaj wszystkie opinie za miesiąc... jak emocje po sesji bliskiej Ci osoby nieco opadną.
    A no właśnie, Jak oglądałem te fotki to przechodziła moja żonka też wizażystka
    Pierwsze jej słowa to: makijaż nie bardzo... dalej to nie ważne bo sam autor zdjęć przyznał, że na szybko było wszystko robione, więc można chyba wybaczyć, chociaż częściowo

Co do współpracy wizażystki z fotografem za portfolio to faktycznie strzał w dziesiątkę, myślę, że kolejka ci się ustawi na takie hasło
    Widziałem kiedyś w szkole wizażu jak sobie bidule wizażystki portfolio robią za pomocą kompakcika. No i efekt marniutki. Więc pomysł współpracy jest bardzo dobry.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Uprawnienia umieszczania postów