-
Pełne uzależnienie
no chwała Bogu, że Bogu dzięki bo jakby tak nie daj Boże to niech Pan Bóg broni... wreszcie jakaś konkretniejsza krytyka;
slider, zapewne pomyliłeś n-ry są pod zdjęciami, nie zaś nad bo na 11 nie ma przepalów.Na trzech nastepnych są na tle bo tłem jest softbox i to jest mój zamysł i moja próba pokazania profilu i półprofilu Beaty trochę inaczej. Efekt bardzo mnie, Izie i samej modelce się spodobał. Niestety, a szkoda po tych postach wynika, że tylko nam.Będe jednak takie czynił dalej bo dla mnie efekt takiej kontry jest ok. No może, do komputerowego lamusa ale co mi tam..
. Co do włosów i widocznych pixeli: zdjęcia nie ostrzone z wyjątkiem usm po zmniejszeniu z promieniem 0,2px. To Iza miała taką wizję posklejać chyba gumą w strąki. Nie mogę sie jednak doszukać tych pixeli na dekoldzie..?? Makijaż mocniejszy bo trądzik lekki jest i trzeba było go zamaskować. Makijaż był jednak tak dobry, że praktycznie nie bawiłem się się w ogóle w retusz. Obróbka sprowadzona do koloru, kontrastu, nasycenia i tyle.. Co do wymówki to: jakie pytanie taka odpowiedź
, mogłem równie dobrze czerone, fioletowe czy inne, ale pasowały mi te niebieskie.
Rysiaczek, twoje zdanie, ale i tak cie dorwę w KR ...
zdrajco..
Uprawnienia umieszczania postów