no chwała Bogu, że Bogu dzięki bo jakby tak nie daj Boże to niech Pan Bóg broni... wreszcie jakaś konkretniejsza krytyka;

slider, zapewne pomyliłeś n-ry są pod zdjęciami, nie zaś nad bo na 11 nie ma przepalów.Na trzech nastepnych są na tle bo tłem jest softbox i to jest mój zamysł i moja próba pokazania profilu i półprofilu Beaty trochę inaczej. Efekt bardzo mnie, Izie i samej modelce się spodobał. Niestety, a szkoda po tych postach wynika, że tylko nam.Będe jednak takie czynił dalej bo dla mnie efekt takiej kontry jest ok. No może, do komputerowego lamusa ale co mi tam... Co do włosów i widocznych pixeli: zdjęcia nie ostrzone z wyjątkiem usm po zmniejszeniu z promieniem 0,2px. To Iza miała taką wizję posklejać chyba gumą w strąki. Nie mogę sie jednak doszukać tych pixeli na dekoldzie..?? Makijaż mocniejszy bo trądzik lekki jest i trzeba było go zamaskować. Makijaż był jednak tak dobry, że praktycznie nie bawiłem się się w ogóle w retusz. Obróbka sprowadzona do koloru, kontrastu, nasycenia i tyle.. Co do wymówki to: jakie pytanie taka odpowiedź, mogłem równie dobrze czerone, fioletowe czy inne, ale pasowały mi te niebieskie.

Rysiaczek, twoje zdanie, ale i tak cie dorwę w KR ... zdrajco..