Dla mnie również zdecydowanie na plus![]()
Dla mnie również zdecydowanie na plus![]()
To ja dla równowagi stanę po środku. Podoba mi się, ale trochę kojarzy mi się z sesją w błocie Gracjana Roztockiego![]()
Dla mnie świetne !
Mnie błoto nie bulwersuje, kopulacja na masce też... życiem należy sie cieszyć
Pozdrawiam
ŁOMATKOAleś Mareczku poleciał
A w zasadzie to młodzi pojechali po całości
Brawa za niekonwencjonalne podejście do ...życia
W kiczu kiedyś widziałem fotkę, jak młodzi w jakiejś rzeczce stoją ale tam ich miny okazywały, iż nie są chyba do końca zadowoleni z tego na co zostali "namówieni" Mało tego ciekaw jestem ich wyrazu twarzy jak zobaczyli "efekt gotowy", tu mamy inną sytuację, widać, że to ich patent, mało tego świetnie się przy tym bawią!
Kurcze uszanujmy to, że każdy ma inne "zajawki", Marek zrobił swoją robotę, a oni jeszcze lepiejPłacą nam za zrobienie zdjęcia, no może nie zgodził bym się na kąpiel w fek.... ze względów czysto estetycznych
ale tu mogę jedynie pogratulować (młodym), może faktycznie zdjęcia artyzmem nie powalają;-) ale jako reporterka...
Jak już wcześniej wspomniano za 20 lat jak wrócą do tych zdjęć to ... powinieneś jeszcze to utrwalićI wtedy zostanie rozstrzygnięty powyższy konflikt.
unicorn, to był nie ich, ale mój pomysł, który zacząłem im proponować już po pierwszych godzinach wesela, gdy zauważyłem, że są nieco inni (dla mnie w sensie pozytywnym bo sam jestem nieco inny). Młodzi są w sobie niemiłosiernie zakochani. Chcieli (i mają) plener wesoły , nieco szalony (mają również komplet na album zdjęć tulusianych i całuśnych ). Problemem wydawało się późniejsze pranie sukni (niepotrzebnie).
Marek miałeś pewnie dużo radości fotografując w takim otoczeniuSama przyjemność.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
oj tak Martins...to kilka fot wracając po pysznych winkach i rewelacyjnej włoskiej kuchni (aczkolwiek za wiele jedzenia- a mówi się że u nas za dużo podają ) do hotelu po weselu...
![]()
Ostatnio edytowane przez trampek ; 19-09-2008 o 16:41
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
ponumerowane pod zdjęciem jakby kto pytał