bo niestety chyba 800x 600 jest, ale nie wiem czy to ma cos wspólnego...?? i jakosc zmniejszyłem max bo ok 160MB wychodziło. No i pierwszy raz robiłem do exe. może ktos ma rady jak zrobic by bylo lepiej...??
bo niestety chyba 800x 600 jest, ale nie wiem czy to ma cos wspólnego...?? i jakosc zmniejszyłem max bo ok 160MB wychodziło. No i pierwszy raz robiłem do exe. może ktos ma rady jak zrobic by bylo lepiej...??
nie wiem czy to Ci pomoże ale ja zmieniam rozmiar zdjęć na 1280 x 1024(exe) i dopiero je wrzucam do PSG , a końcowe ustawienia mam takie:
Heniek
no to popełniłem pierwsze studio ślubne i ciężko mi coś wybrać spośród 49 fot wiec zdjęcia są tutaj miałem 30 minut w dniu ślubu..napiszcie co sądzicie...
strasznie razi to zdięcie ;/
wygląda jakby pan młody przygniatał całym ciężarem panne młodom, o czym świadczy również niezbyt zadowolona mina panny młodej![]()
celowo obróciłem (teraz to juz wszystko będzie na barkach żony ...)
Plusów nie wymieniam[tak to już w życiu jest] ale jeżeli oceniac ten teatr jaki rozgrywa sie poza reportażem ze zdarzeń to:[Oczywiscie moim zdaniem]Widać reżysera tzn.Ciebie albo kogoś.Jeżeli bedziesz potrafił zniknąć i fotografować Ich jak bedą sobą sami i naturalni ...Pozdrawiam Marku.:smile:
janmar, będę się starał.., ale przy półgodzinnej sesji to chyba trudno o naturalnosc i spontaniczność ..??
TUTAJ dołożyłem kilka zdjęć z jednego dwugodzinnego (dwugodzinnego dla mnie ..) ślubu niedzielnego - Bardzo proszę o konstruktywną krytykę (niestety mielismy na zdjęcia "plenerowe" 10minut przed mszą i 15minut po- to się za bardzo nie sprawdza
)
czy może mi ktoś powiedziec jak zmienić tytuł wątku...??
pw do moderatora
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!