Jadę wypocząc, ale pierwszy raz będę w takich miejscach i nie zapowiada się, żebym był tam jeszcze raz w najbliższej przyszłości więc chce i odpocząc i zwiedzic i zrobic foty. To jest taka objazdówka, jest dużo zwiedzania. Jedyne co byłbym skłonny odrzucic ze sprzętu to lampa i 50-tka(wystarczy mi 1 na spółe z dziewczyną ;-) ) Poza tym myślę też, że się podzielimy sprzętem. Ona np. weżmie w plecak swoją 20-tkę + 10-22 + 50, a ja 40-tkę + 17-50 + 70-200. Albo zawsze można wziąc tylko puchę z jednym szkłem ze sobą każde ale to i tak nie zmienia faktu, że sprzęt trzeba miec na oku i tak, jak kolwiek dużo by go nie było! Nawet jeżeli by to była pucha i 17-50 to i tak trza to upilnowac i tu właśnie nadal pozostaje problem czy można to spokojnie zostawic na plaży pod ręcznikiem np. czy wypożyczyc od kolegi rotwailera i zabrac go ze sobą? :-P
Z tego wątku już wiem, że w Grecji można byc spokojnym itp. i o to mi chodzi. Czy w tych krajach co wymieniłem jest ok czy trzeba zachowac podwyższona ostrożnośc itp.