Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Zabezpieczanie sprzetu na wyjazdach

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nigdy nie zostawiam plecaka w hotelu. gdzie bym nie szedl aparat jest zawsze ze mna.

co do plazy - piasek dla puszki typu 40D to nie jest problem, pod warunkiem, ze ostroznie zmieniasz obiektywy. byle do wody aparat nie wpadl, to bedzie z nim dobrze
    To jak rozumiem rowniez sejfow pokojowych nie uzywasz?

Plaza i 40D + piasek - to nie problem rzeczywiscie ? - jest taki szczelny?
    Jak sie "zakurzy" piaskiem to go pozniej traktujesz "gruszka"? czy w inny sposob "omiatasz".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    To jakieś głupie i naiwne ale jakoś tak mam, że mam zaufanie do ludzi i nie zabezpieczam sprzętu w żaden sposób. To pewnie kwestia czasu ale się jeszcze na tym nigdy nie przejechałem.
    Ja rowniez podchodze do tego podobnie, lecz ostatnio wrocil znajomy z urlopu bez sprzetu i dalo mi to "temat do przemyslenia".
    Ukradli go z pokoju i hotel nie czul sie w ogole za to odpowiedzialny nawet nie bylo "przykro nam". Zalowal ze go nie ubezpieczyl (choc ponoc b.ciezko pozniej aby dostac zwrot kasy za kradziez - musi wiele warunkow byc spelnionych aby ubezpieczyciel zwrocil kase).
    Czy mozna wymienic kraje/miejsca niebezpieczne w sensie kradziezy? Chyba nie, moze sie to zdarzyc wszedzie?
    Co o tym sadzicie?
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 23-07-2008 o 09:00 Powód: Automerged Doublepost
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów