Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [beeper] Rallysprint Kopná 2008

beeper
    Guest

Domyślnie [beeper] Rallysprint Kopná 2008

To moje pierwsze kroki z lustrzanka (400d). Obiektyw kitowy. Zapraszam do oceny i komentowania
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Domyślnie

Najpierw przeczytaj Beeper zasady panujace w tym dziale.

4. W wątku można publikować jedno lub więcej zdjęć, kolejne zdjęcia mogą być zamieszczone w pierwszym poście lub w dalszych, w trakcie dyskusji. Limit zdjęć w jednym wątku wynosi 8. Dopuszczalne jest umieszczenie 10 fotografii, ale tylko wówczas gdy tworzą one serię . W przypadku wstawiania kolejnych zdjęć, ponad limit, moderatorzy mają prawo zamknąć wątek.
    Ale jak juz pisze posta... Ogolnie ciemno i malo ciekawie, ale po onboardach widzialem, ze nie bylo chyba fajnych miejscowek na tym rajdzie (czy tam sprincie), Najlepsza z tego zestawu dwojka.
    Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Banan Zobacz posta
    Najpierw przeczytaj Beeper zasady panujace w tym dziale.
    Przeniosłem do Galerii Użytkowników gdzie nie ma limitów.

Domyślnie

Nie wszystkie trzymają poziom, ale podobają mi się 6,9,10 i mój faworyt 1. Nie wiem dlaczego mi się podoba (troszkę nieostre, troszkę ciemnie) ale się podoba, wygląda troszkę nienaturalnie jak z gierki. Fajne

Uprawnienia umieszczania postów