Te... 14 lat? Dopiero teraz zobaczylem. Serio czy pomylka? Jesli serio i wy mu 100-400 polecacie to ROTFLMam brata w takim wieku to wiem jak to wyglada
O rawach to sobie mozesz pomarzyc w 300D seriami na sportowo. Jak najbardziej mowie o foceniu w jpg. Pierwsza seria. Druga masz jeszcze w miare szybko (trzymasz do polowy spust i body szybko dosyc daje nastepne 4 klatki). Potem jest totalne dno i mozna zapomniec o czymkolwiek. Zaczyna sie nie focenie tego co ciekawe a lapanie kazdej klatki ktora sie uda wyrwac. A jesli bedziesz pozwalal zapisywac odrazu z bufora to jeszcze latwiej zapchasz. Jak tylko aparat zaczynie zrzucac pierwsza klatke to zapomnij ze bedziesz mial te swoje drugie 4 w normalnym czasie. Poza tym 4? Przeciez to jest nieco ponad sekunde w serii. Porownajcie sobie ile trwa ladowanie/start. Pare klatek na calosc? A potem zostajemy z body ktore zapisuje wszystko ulamek predkosci tego na co pozwala karta.
Wiem... D60/10D maja wiekszy bufor, ale to nadal sa wolne aparaty. Nie ma porownania. Fakt ze mozna sie nauczyc oszczednosci, w miare wykorzystywac sprzet i wogole. Ale po co sobie swiadomie zakladac ogranicznik? Ja obstawiam inaczej. Czy sie to komus podoba czy nie.