Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 62 z 62

Wątek: canon eos D60

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    dobra dobrawiedze ze moje propozycje byly bardzo odstajace od waszych, wiec prosze was o konkretne propozycje!! mam do dyspozycjii 4000zl!
    Nie wiem jak bys ty chcial kupic 100-400 z D60 za ta sume , jak samo 100-400 stoi 1400$, co po dzisiejszym kursie daje 4600pln. Nawet elka 200mm slabo wypada.

Uwazaj tez na tego twojego kumpla. Znajac realia pewnie sie podniecil tym ze na google znalazl www sklepu ktory sprzedaje rebele po 500$ (a w normalnych sklepach maja po $1000) razem z innymi rzeczami w rewelacyjnych cenach. Prawda jest taka ze to w wiekszosci firmy krzaki w garazu (albo i gozej) ktore sprzedaja te rebele co drugiemu w postaci samego uzywanego body w worku bez niczego i utopisz tylko kase.

Canon dobrym hurtowniom nie sprzedaje tak tanio sprzetu, wiec nie licz na objawienie. No chyba ze to naprawde dobry kumpel i sam Ci doplaci pare setek do sprzetu

Resellerratings.com < twoja wyrocznia za ile naprawde da sie cos kupic. Nie patrz na najnizsze ceny, a na te z pewnych sklepow. Zwykle najnizsza cena z pewnego sklepu oznaczona jest jako smart buy i jest jeszcze sporo wyzsza od tych z krzakow.

Ja majac 4k pln i znajomego w USA bral bym 350'tke (rebela xt) z kitem za 844$ z buydig.com. Do tego 100-300 USM za 269$ z tego samego sklepu. Wysylka do NY darmo i nie doliczaja podatku. Powinno Ci zostac jeszcze na gigowego CF'a (ultre sandiska mozna kupic taniej na miejscu jak w buydig). Dostajesz nowe egzemplarze sprawdzonego sprzetu z gwarancjami (chociaz minus to ze nie akceptuja w pl, ale zawsze mozna wyslac do usa).
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 08-06-2005 o 04:15
    ...

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

po pierwszy ja nei wowilemz e chce kupic 100/400 ja mowilem ze chce kupic 70-200/4!!!!! niestety ale kumpel nieoczekiwanie wrucil z USA :/ no to wiec astatecznie kupuje: 350D + 50/1.8 + 70-300mm troche moze przekrocze 4k ale juz trudno a w pozniejszym czasie eos 33!

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów