Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: polska vs niemiecka gwarancja na Canona 350D

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Golibroda
    Mógłbyś zacytować ?. Czy tam ( w regulaminie) też są zasady dobrego wychowania ??
    Jestes swiadom tego, ze zamiast odwalic robote za niego i podawac mu gotowe linki moglem napisac calkiem co innego?! Nie szukaj okreznej drogi na opisanie tego ze dowaliles sie do literowki...

A chciałbyś przyjść do kogoś do domu i w progu dostać piąchą ?. Nie tędy droga !!
    Z pewnoscia bym wiedzial wczesniej, ze takiego powitania moge sie spodziewac. A jesli bym to wiedzial to napewno bym tam sie nie pojawil.
    ...

Bywalec Awatar Golibroda
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Nie szukaj okreznej drogi na opisanie tego ze dowaliles sie do literowki...
    Zanim zacznę z Tobą polemizować uzupełnij wiek w profilu.

A teraz w temacie (OT)
    Pytający, który nie dostanie żadnej odpowiedzi...być może zrozumie,że jak sam nie poszpera to się nie dowie. Więc po co cały czas klepać o google i archiwum.A potem za puste posty dostawać "Forumowego mądralę" i to wcale nie w kontekście foto
    Pozdrowienia
    Piotr

Canon Team

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Zanim zacznę z Tobą polemizować uzupełnij wiek w profilu.
    Po co Ci moj wiek? Chcesz mi robic aluzje jaki to ja jestem mlody i glupi albo stary zgred? Typowo... Braknie bledow to bedziemy robic wyjazdy osobiste.

A teraz w temacie (OT)
    Pytający, który nie dostanie żadnej odpowiedzi...być może zrozumie,że jak sam nie poszpera to się nie dowie.
    Albo zrozumie, albo nie... Dostal gotowca. Odpowiedz jest jedno klikniecie dalej... Gdyby mi przyszlo to przepisywac/kopiowac to zdecydowanie dluzej by poczekal na nia jak ladowanie kolejnej strony.

Więc po co cały czas klepać o google i archiwum.A potem za puste posty dostawać "Forumowego mądralę" i to wcale nie w kontekście foto
    Jak narazie to Ty nie rozumiesz co sie Tobie pisze. Nie rob mi aluzji za puste posty i stan licznika, bo narazie to Ty sie przyczepiasz do jednej litery czy sygnaturek zarzucajac brak kultury na podstawie tego jak napisalem jedno slowo...

Tak poza tym to nie ja ustawialem te rangi. Znajdz osobe ktora za to odpowiada i jej zwracaj uwage. Prywatnie.
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 15-06-2005 o 21:31
    ...

Bywalec Awatar Golibroda
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    ..................
    Dalsza rozmowa jest bezprzedmiotowa. EOT
    Pozdrowienia
    Piotr

Canon Team