jak się montuje takie zdjęcie? Jak dla mnie, na moje bardzo amatorskie oko efekt swietny...ale rozum podpowiada, ze raczej to nie jest sytuacja zastana. Jaksie robi takie odbicia w plaszczyznach z przebiciem koloru?
jak się montuje takie zdjęcie? Jak dla mnie, na moje bardzo amatorskie oko efekt swietny...ale rozum podpowiada, ze raczej to nie jest sytuacja zastana. Jaksie robi takie odbicia w plaszczyznach z przebiciem koloru?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Ała... spójrzcie na żądło w oku... Nie wygląda na fotomontaż, ale mam nadzieje że jest... Bo ukłucie w oko chyba niezbyt fajne jest.
PS - pojecia nie mam jak zrobic cos takiego...
6DII + 17-200/2,8L
2 trupy plus swiatlo
Ja raz beszczesciłem zwloki muchy
Wszystko ładnie, ale jak się jej spojrzało na oczy - miała setki takich małych paproszkówJak je mozolnie wyretuszowałem, to kolega mi dowalił, ze widac ze jest martwa bo "ma nogi skrzyżowane"
To ja sie pytam: jak ustawic martwego owada, na tych jego cienkich nózkach, zeby nie było widać ze jest martwy" ;-)
Moj wuja jest pszczelarz i mu sie cos takiego zdarzylo... Chirurgiczna sprawa..
ale zobacz na te szczekoczulki, czy co to na co od glowy do oka, nie wyglada rea;istycznie, a jak, hmm chyba znalesc wyciaca dalej na maskach, czyli wymazujesz na okolo, a potem na powiekszeniu bedzelkiem, po masce jedziesz na okolo, ten efekt wbicia, normalnie znieksztalcenie.
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
nio napisal bym nogi jej rozchylic, ale to glupio jakis, moze na kropelke ;d
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Nie za bardzo trzyma skalę, wg mnie.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
heheod razu widac, ze ta osa jakas za mala nieco
Jak na moje oko lajkonika-laika - zabawy troche w PS lub Corel'u.
Albo ktos mial niemalo wiedzy i duzo cierpliwosci do obrobki recznie, albo posiada ciekawsze pluginy (przepraszam: wtyczki).
Jesli uda Ci sie znalezc ww., to podziel sie prosze - jestem zainteresowany![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)