Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [JacekMR] Chorwacja moim okiem

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Nie, nie chcę się stosować ściśle bo nie mam na tym punkcie zboczenia
    A to dziwne boś strasznie drażliwy na tym punkcie, coś się tak ciepnął na to co napisałem ?

jak również nie przypierniczam się z syndromem Miodka ludziom do postów poprawiając ich jak 5 letniego smarkacza.
    Jak nie ?
    Przed "że" stawia się przecinki jak i przed "która" i pisze się "widzę", a nie "widze"
    :P

Nie masz lepszych zajęć? Może idź porób zdjęcia? Napisałem według własnego widzimisię więc naprawdę zajmij się sobą. Jak chcesz uprawiać Midokowanie to proszę bardzo ale nie na moich postach. Tyle w tej kwestii.
    Już porobiłem, własnie obrabiam Forum na szczęscie nie należy do Ciebie, to miejsce, w którym poza kulturą osobistą trzeba się czasem wykazać też znajomością zasad ortografii i znajomości języka polskiego, w którym sie tutaj porozumiewamy. Wcale nie uważam, żebym Ci jakoś dosadnie czy krępująco zwrócił uwagę więc daj na luz Mnie też wytykają błędy a nie zachowuję się jak urażona nastolatka

A odpowiadając na Twoje pytanie skierowane do Jacka (pewnie nie odpowie, temat jest z zeszłego roku) to wystarczy polar, szara połówka i zwykły szary filtr. Czasem na pojedyńczą szarą połówkę jest za jasno a używanie przesłony powyżej f/16 grozi brzydkim rozmyciem ostrości przy słabszych obiektywach.
    Ostatnio edytowane przez Troyan ; 21-07-2009 o 18:09
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Uprawnienia umieszczania postów