A to dziwne boś strasznie drażliwy na tym punkcie, coś się tak ciepnął na to co napisałem ?Nie, nie chcę się stosować ściśle bo nie mam na tym punkcie zboczenia
Jak nie ?jak również nie przypierniczam się z syndromem Miodka ludziom do postów poprawiając ich jak 5 letniego smarkacza.:PPrzed "że" stawia się przecinki jak i przed "która" i pisze się "widzę", a nie "widze"
Już porobiłem, własnie obrabiamNie masz lepszych zajęć? Może idź porób zdjęcia? Napisałem według własnego widzimisię więc naprawdę zajmij się sobą. Jak chcesz uprawiać Midokowanie to proszę bardzo ale nie na moich postach. Tyle w tej kwestii.Forum na szczęscie nie należy do Ciebie, to miejsce, w którym poza kulturą osobistą trzeba się czasem wykazać też znajomością zasad ortografii i znajomości języka polskiego, w którym sie tutaj porozumiewamy. Wcale nie uważam, żebym Ci jakoś dosadnie czy krępująco zwrócił uwagę więc daj na luz
Mnie też wytykają błędy a nie zachowuję się jak urażona nastolatka
A odpowiadając na Twoje pytanie skierowane do Jacka (pewnie nie odpowie, temat jest z zeszłego roku) to wystarczy polar, szara połówka i zwykły szary filtr. Czasem na pojedyńczą szarą połówkę jest za jasno a używanie przesłony powyżej f/16 grozi brzydkim rozmyciem ostrości przy słabszych obiektywach.