Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [JacekMR] Chorwacja moim okiem

Mieszany widok

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    PS. Generalnie zdjecia z tego watku sa moim zdaniem o lata swietlne lepsze od tych z watku podanego przez Ciebie.
    Nie moja to walka, ale pozwolę się włączyć. Wiem że to kwestia gustu, ale ewa_olsztyn niestety dla ciebie ma 100% rację.

Inna bajka, że chciałbym zrobić chociaż jedno zdjęcie wyglądające tak dobrze jak twoje JacekMR!!! Naprawdę szacun. I chociaż z mojej strony również duży sentyment do miejsc, to zdjęcia i kolory i tak są świetne!
    Pozdrawiam
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Nie moja to walka, ale pozwolę się włączyć. Wiem że to kwestia gustu, ale ewa_olsztyn niestety dla ciebie ma 100% rację.
    Dlaczego niestety - wyrocznia jakas ostateczna sie odezwala? :-D :-D :-P

Moim zdaniem nie ma racji.

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Moim zdaniem nie ma racji.
    Y o to chodzi wodzu!
    Dla mnie ma, dla ciebie nie, ale to JacekMR ma wyciągnąć najkorzystniejsze dla siebie wnioski!
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Dlaczego niestety - wyrocznia jakas ostateczna sie odezwala? :-D :-D :-P
    W żadnym wypadku! Ja się w ogóle nie znam na fotografii - naprawdę - mogę tylko pisać o tym, co mi się podoba, a co nie i dlaczego. To samo bym mogła o filmie, albo malarstwie, bo każdy to może, kto ma oczy. O zdjęciach akurat nic nie pisałam, bo podoba mi się tylko jedno - 4. Pozostałe mają nieprzemyślaną kompozycję - szkolne błędy.

Pisałam natomiast o odnoszeniu się się do ludzi, do kolegów z forum, to o wiele ważniejsze, niż kompozycje na zdjęciach i same zdjęcia. I tak - jak można obalić zasady kompozycji i zrobić pomimo to dobre zdjęcie - tak nie można źle się odnosić do kolegów, zwłaszcza wtedy, gdy poświęcają nam swój czas i uwagę.

Zablokowany

Domyślnie

Ewa, ale to nie bylo do Ciebie.

Podobaja mi sie niektore zdjecia Kolegi JackaMR i podobaja mi sie niektore zdjecia Kolegi akustyka. Inne podobaja mi sie mniej, a jeszcze inne mi sie nie podobaja. I tyle.

Wazne, ze sa, ze mozna ogladac i wymieniac sie swoimi spostrzezeniami.

Uprawnienia umieszczania postów