ja też chętnie zobaczę więcej, fotki się podobają zwłaszcza 7ka fajna jest
ja też chętnie zobaczę więcej, fotki się podobają zwłaszcza 7ka fajna jest
A co? Miał Akustyk robić wykład o podstawach kompozycji? To są informacje dostępne w sieci - Akustyk nie miałby wręcz szacunku do Kolegi, gdyby mu tak tę kompozycję jak dziecku w podstawówce - mądrej głowie dość po słowie - zasygnalizowanie wystarczy.
Co racja to racja. Bo tak naprawdę to po jakiego czorta orientować się, co koledzy robią? Się trafi na takiego Akustyka i co mu się powie?Mnie nie interesuje czy ekspert czy nie, nie neguje tego. Odnosze sie do konkretnej wypowiedzi i nie interesuje mnie podpis, czy to Iksinski, czy Igrekowski, czy tez moze sam Nelson Mandela napisal. :-P Dlatego tez w ogole nie chce sie orientowac.
I tego należało oczekiwać
Się powiedziało![]()
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 21-07-2008 o 16:02
Jak papiez powie, ze mozna z Bozym blogoslawienstwem zabic swoja zone jezeli zle gotuje, to pozwole sie zdecydowanie nie zgodzic z ta wypowiedzia, niezaleznie od tego, ze stoi za nia ekspert. :-P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale przynajmniej napisalem tam troche obszerniej co mi sie nie podoba. :-P
Ostatnio edytowane przez mc24 ; 21-07-2008 o 15:58 Powód: Automerged Doublepost
Nie nie zniechecila mnie , kazdy ma prawo do swojego zdania.
Akustyk to jest bezposrednio wywolany RAW bez zadnych ulepszaczy , nawet gratis dorzucam paprochy
nie no... spoko. umiem sobie wyobrazic jak dane ujecia wygladaja w oryginale. czy tez raczej w stanie zarejestrowanym przez matryce.
mnie chodzilo przede wszystkim o mala pomyslowosc i starannosc kompozycyjna, nie o rozliczanie z uzytych narzedzi do obrobki i uzytych efektow. tyle z mojej strony