Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Camera Raw - Tryb taśmy filmowej ?

Uzależniony

Domyślnie Camera Raw - Tryb taśmy filmowej ?

Witam,

Niedawno wymieniałem komputer i po zainstalowaniu Camera Raw nie pamiętam gdzie ustawić tryb podglądu zdjęć w jednym oknie. Jak więc włączyć/ustawić w Camera Raw (otwieram z Photo Shopa CS2) funkcję "tasmy filmowej" dającej podgląd i obróbkę wielu zdjęć?
    Otwieram kilka zdjęć lecz każde jest w oddzielnym oknie.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Witam,

Niedawno wymieniałem komputer i po zainstalowaniu Camera Raw nie pamiętam gdzie ustawić tryb podglądu zdjęć w jednym oknie. Jak więc włączyć/ustawić w Camera Raw (otwieram z Photo Shopa CS2) funkcję "tasmy filmowej" dającej podgląd i obróbkę wielu zdjęć?
    Otwieram kilka zdjęć lecz każde jest w oddzielnym oknie.
    Zaznaczyć więcej niż jeden plik RAW w Bridge i nacisnąć Ctrl+R

Uzależniony

Domyślnie

Musi to być w Bridge, nie można z pozycji Camera RAW?

W Bridge po włczeniu trybu taśmy flmowej rzeczywiście zdjęcia w Camera Raw otwierają się także w tym trybie, natomiast wcześniej otwierały mi się w ten sposób Rawy bez potrzeby wchodzenia najpierw w Bridge. Po prostu zaznaczałem kilka Rawów i otweirał się moduł Camera RAw ze zdjęciami taśmy filmowej.

Poza tym w podglądzie w Bridge pokazują się ikonki zdjęć, a nie ich podgląd. W Camera Raw jest ok, tyle że musze otwierac Rawy najpierw w Bridge, by potem mi sie otwierały w trybie taśmy w Camera Raw.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Już działa, dzięki!
    Ostatnio edytowane przez renes ; 20-07-2008 o 17:31 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów