Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 116 z 116

Wątek: Czy centralny punkt AF jest felerny?

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zic
    to trzeba byc przybocznym Pana Jezusa zeby sie odezwac na tym forum??
    Nie, ale ale sie przydaje ;-)

bo nie musze...zaloz sobie prywatne i wpuszczaj tylko swoich kolezkow, ktorzy wg ciebie maja kwalifikacje
    To nie jest publiczne forum tylko prywatne wlasnie, no i ja nie mam nic tu do powiedzenia w kwestii 'wpuszczania' kogokolwiek. Ja tylko grzecznie spytalem sie o Twoje kwalifikacje, proszac jednoczesnie o ich sprecyzowanie, a w odpowiedzi zobaczylem 'pokazanie jezyka'.

EOT bo juz nie chce wiecej tego ciagnac
    Gut. To tez jest w tym watku moja ostatnia 'rozmowa' z Toba. Nie widze sensu dalej tego kontynuowac.

Pozdrawiam P.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Ale, masz jakies wsparcie?
    Bo piszac DSLRy rozumiem, ze miales mozliwosc przetestowac przynajmnije 10D, 300D, 350D, 20D, 1D...i to tak gruntownie, zeby wyrobic sobie miarodajna opinie.
    ja osobiście subiektywnie i niemiarodajnie stwierdzam, że DSLery Canona to buble

i popieram w tym kolegę całkowicie, shit jak cholera, analogi wychodzą mu dużo lepiej

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr.23
    Najzabawniejsze jest to, że kolega sebar1 wcale nie pisał, że "wszystkie canony to buble".
    Ta... bardzo zabawne, ale nieprawde piszesz wasc:

Cytat Zamieszczone przez sebar1
    Napisałem, że DSLRy, Canona to buble.
    Iczek - smiej sie smiej, ja po swoim stwierdzeniu zapomnialem emotikonka postawic (o tych moich bombelkach ) i tak wyszlo 8)

Btw GDZIE SA MODERATORZY? Ten watek powinien juz dawno byc zamkniety a ja mam dosc odwalania calej brudnej roboty

Wiem, przenoszenie do podforow jest latwe i bezbolesne... ale gdy trzeba juz jakas bardziej odpowiedzialna decyzje podjac (zamkniecie,usuniecie czy nie daj Boze ban) to ... smialo!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sieradz

Domyślnie

No nie... naprawde, nie brnij w to... przeciez nikt tutaj nie twierdzi, ze seba nie napisal, ze dslr'y canona to buble - napisal to, ale na milosc Pana, nigdzie nie napisal, ze WSZYSTKIE...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wkamil
    No nie... naprawde, nie brnij w to... przeciez nikt tutaj nie twierdzi, ze seba nie napisal, ze dslr'y canona to buble - napisal to, ale na milosc Pana, nigdzie nie napisal, ze WSZYSTKIE...
    Czy jezy Polski jest naprawde tak ciezko zrozumiec? Czy ty w tym zdaniu koniecznie musisz miec slowo "wszystkie" aby obejmowalo ono wszystko? Zarty sobie robisz?
    ...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

To ja wykonam brudną robotę. Dośc tej pyskówki. Nawet nie ma sensu przenosić postów, bo z oryginalnego problemu to tu niewiele zostało

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów