Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 116

Wątek: Czy centralny punkt AF jest felerny?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebar1
    ...w analogu tego nie zobaczyłem, więc testów nie robiłem. To chyba dość rozsądne.
    [CIACH]
    Pozdr
    Sebastian
    Bo BF/FF 2mm czy nawet 2cm nie zobaczysz na zdjeciu 10x15... ani nawet 20x30... musiałbyś zrobić odbitke ... moze 50x75.....
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

PaPi
    Guest

Angry

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nie masz prawa pisac o MOICH egzemplarzach ze to buble, kapujesz?
    Tak wiec jeszcze raz - nie masz prawa pisac co chcesz, nie o moich egzemplarzach, bo nie jestem na tyle glupi by kupowac buble.
    Zrozum - facet MA PRAWO pisac zupelnie co mu sie wydaje. Zarowno to, ze WSZYSTKIE Canony to gowno, ze TYLKO TWOJE Canony to gowno albo ze Canony jakie sprzedaja w Tokio to gowno.
    Bo wszystko co pisze to TYLKO I WYLACZNIE jego zdanie. Zdanie takie w wolnym kraju ma prawo publicznie wypowiadac kazdy.

Dopoki nie potrafisz udowodnic swoich racji (czyli ze "wszystkie dSLR Canona to buble" ) to nie masz prawa tak pisac bo po prostu piszesz nieprawde -
    Alez on NIC nie musi udowadniac. Co Ci do glowy przyszlo ? Przed kim ma on to udowadniac ?

Aha... i wyobraz sobie ze to forum jest forum prywatnym, posiadajacym pewien regulamin,
    A Ty sobie wyobraz, ze nie jestes moderatorem tego forum. Jesli zas straszysz podaj laskawie w oparciu o co straszysz.

PaPi

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Panowie wyluzujcie proszę - kolega Sebar się zdenerwował bo jego marzenia o fotografii zostały zaprzepaszczone przez sprzęt który nie działa jego zdaniem tak jak powinien. Ma do tego prawo żeby wyrazić swoją opinię w tym temacie oczywiście nie obrażając nikogo z innych członków tego zacnego forum. A co do problemu FF/BF to problem istnieje niestety i nie ma sensu temu zaprzeczać. Pozdrawiam
    5d + L plecak

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaPi
    A Ty sobie wyobraz, ze nie jestes moderatorem tego forum. Jesli zas straszysz podaj laskawie w oparciu o co straszysz.

PaPi
    Tutaj akurat jesteś w błędzie - ale to temat na osobną dyskusję

PaPi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Tutaj akurat jesteś w błędzie - ale to temat na osobną dyskusję
    W sprawie bycia "moderatorem" moze i tak, w kwestii podstaw straszenie regulaminem jak najbardziej nie jestem w bledzie...

PaPi

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

PaPi - napisałem, że to temat na osobną dyskusję.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaPi
    Zrozum - facet MA PRAWO pisac zupelnie co mu sie wydaje. Zarowno to, ze WSZYSTKIE Canony to gowno, ze TYLKO TWOJE Canony to gowno albo ze Canony jakie sprzedaja w Tokio to gowno.
    Bo wszystko co pisze to TYLKO I WYLACZNIE jego zdanie. Zdanie takie w wolnym kraju ma prawo publicznie wypowiadac kazdy.
    Oczywiscie, ze moze pisac co mu slina na jezyk przyniesie, tylko niech bierze za to odpowiedzialnosc. Jak na razie to tylko krzyczy, ze dslry canona to buble, a czy podal przez dwie strony watku choc jeden argument za ta wypowiedzia? To tak jak ja bym krzyczal, ze wszyscy Gdanszczanie to matoly...nofronts ;-)

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Serwis nie jest od parady i jesli kilka osob potrafilo zalatwic tam sprawe pozytywnie (np. ktos tu z forum regulowal sprzet i ma perfekt) to inni tez moga.
    No ja jestem m.in. tym ktosiem
    Jest na forum wątek, w którym opisywałem przejścia z serwisem bo powstał kilkucentymetrowy BF na moich szkłach po zmianie puszki 10D na 20D.
    Troszkę nerwów mnie to kosztowało bo nie dałem się spławić byle wydrukami, które rzekomo miały potwierdzać idealne skalibrowanie szkieł z body i robiły ze mnie idiotę (moje oczy widziały co innego). Męczyłem ich i wymęczyłem. Jest OK

Sebar1 masz wg. mnie 3 opcje:
    1. bierną - żyć z tym dalej,
    2. czynną - iść do serwisu,
    3. rewolucyjną - zmienić system (i liczyć na szczęście, że w nowym systemie body będzie działało bez zarzutu).

Swojego egzemplarza 20D nie nazwałbym bublem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    No ja jestem m.in. tym ktosiem
    Jest na forum wątek, w którym opisywałem przejścia z serwisem bo powstał kilkucentymetrowy BF na moich szkłach po zmianie puszki 10D na 20D.
    Troszkę nerwów mnie to kosztowało bo nie dałem się spławić byle wydrukami, które rzekomo miały potwierdzać idealne skalibrowanie szkieł z body i robiły ze mnie idiotę (moje oczy widziały co innego). Męczyłem ich i wymęczyłem. Jest OK

Sebar1 masz wg. mnie 3 opcje:
    1. bierną - żyć z tym dalej,
    2. czynną - iść do serwisu,
    3. rewolucyjną - zmienić system (i liczyć na szczęście, że w nowym systemie body będzie działało bez zarzutu).

Swojego egzemplarza 20D nie nazwałbym bublem.
    No wiec da sie załatwić.... w serwisach siedza ludzie... czasem leniwi... ale przy odrobinie wytrwałości da sie naprawić :-)

Pozdr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Bywalec Awatar Marfackib
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebar1
    loteria trafi osrość czy nie.
    Idzie zgłupieć, takich bubli jak Canonowskie DSLRy jeszcze nie widziałem.
    Sebastian
    Miałem 300D ostrzył idealnie.
    Mam 20D - wczoraj z uwagi na tą dyskusje przetestowałem - ostrzy idealnie
    Kolega ma 20D - ostrzy idealnie
    20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów