Cytat Zamieszczone przez sebar1
Człowieku nie atakuje żadnych psiadaczy niczego! Wyobraź sobie, że mam prawo pisać co chce, kapujesz?
Nie masz prawa pisac o MOICH egzemplarzach ze to buble, kapujesz?
Nie wydalbym tyle forsy na bublowate aparaty a jesli juz - to dochodzilbym swojego u producenta a nie pisal "wszystkie dSLR Canona to buble" .
Tak wiec jeszcze raz - nie masz prawa pisac co chcesz, nie o moich egzemplarzach, bo nie jestem na tyle glupi by kupowac buble.
Dopoki nie potrafisz udowodnic swoich racji (czyli ze "wszystkie dSLR Canona to buble" ) to nie masz prawa tak pisac bo po prostu piszesz nieprawde - mozesz sobie ta opinie o swoich pojedynczych sztukach wyrazac, nie o wszystkich.

Aha... i wyobraz sobie ze to forum jest forum prywatnym, posiadajacym pewien regulamin, i wg tego regulaminu rowniez nie masz prawa pisac co chcesz, przynajmniej nie tutaj - to tak na marginesie zebys sobie za duzo nie wyobrazal, bo Internet daje tylko zludzenie wolnosci wypowiedzi, ale tak naprawde to musisz czasami nieco stonowac i po prostu uwazac na to co piszesz a nie "pisze wszystko bo wszystko mi wolno" - oj nie tak...