Fajne, przyjemny wakacyjny reportażyk.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
4 bardzo ladna+++
5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8
1 i 4 najbardziej mi podchodza. ostatnie - gdybys przysiadl troszke nizej to nogi pani na pierwszym planie moze by sie uchowaly przed obcieciem i maluch bylby lepiej widoczny.
pozdrawiam
orzeh
czworka jak najbardziej na TAKheh
M&M mam pytanie, jak dodałeś zdjęcia na forum, wiem że to głupie pytanie, ale dopiero zaczynam![]()
no tak, czwóka zdecydowanie Ci się udała. Gratulacje. Zastanawiam się jak byś zszedł niżej i wykadrował tak, żeby droga wychodziła z prawego dolnego rogu, czy nie było by lepiej? Tak sobie gdybam...
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
Znajdziesz info w FAQ bodajze...
ALE w skrocie:
1. fotke wrzucasz na siec -> np na www.imageshack.us (adres pisze z pamieci - moga byc bledy)
2. kiedy piszesz posta, na pasku masz zolto-szara ikonke, ktora dodajesz obrazek (foto).
3. klikasz ta ikonke, wklejasz linke, jaka dostalas od imageshack'a (tzw. direct link to the foto) lub linke bezposrednio prowadzaca do fotki jesli znajduje sie na innym serwerze (Twoim wlasnym?).
4. dziala...
BTW - takie pytanie mozesz takze zadac na PW autorowi watkuPomoze to utrzymac czystosc w watku autora... (zaraz sam dostane po uszach za zbednie dlugie wypowiedzi...)
Zeby nie bylo OT - #1 - noga tej pani calkiem, calkiem, ale z widokowek, to przypadla mi #4 do gustu, jako, ze gory zwykle pozytywnie na mnie dzialaja
Za to #5 - 'mały ludź' to wdzieczny temat (odkad foce moja bratanice...
).
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)