Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Torba Winer Jazz 9

Domyślnie Torba Winer Jazz 9

Czy ktoś z Was posiada taką torbę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402669316
    i mógłby coś o niej napisać? Czy jest solidnie wykonana? Na zdjęciach sprawia dobre wrażenie.

p.s. jeżeli umieściłem post w niewłaściwym miejscu to proszę moderatora o przeniesienie do właściwego :smile:
    Ostatnio edytowane przez BenRhod ; 18-07-2008 o 10:54
    80d + S 17-50 + C 24/2.8 STM + C 50/1.8 STM + C EF 28-105/3.5-4.5 II USM + C 18-55/3,5-5,6 IS STM + YN 600 EX-RT II + N di622

Początki nałogu

Domyślnie

Nie mam tego modelu ale moge opisac Ci pozytywne wrazenia z innego winnera bedacego kopia albo wzorowanego na lowepro reporter.

- cena - poprostu 50pln [trzeba dorwac dobego sprzedawce na allegro bo inni zdzieraja za to 150]
    - jakosc wykonania - doskonala, po tej torbie juz wiem ze nigdy nie dam sie nabrac na zadne lowepro za 350pln, to jest jeden z tych produktow chinskiej republiki ludowej ktory jest wart o wiele wiecej niz te 50pln
    - calkiem lekka
    - duzo miejsca i przegrodek na rzepy, wszytsko mozna poustawiac a nawet wyjac calosc bez zadnych problemow
    - mily pas na ramie
    - zadnego zarowiastego logo
    - dodatkowy kaptur przed deszczem

wada:
    - dlugo po kupnie utrzymuje sie zapach fabryczny

Bywalec
    Miasto
    Boruja Kościelna

Domyślnie

Elo

Co do zapachu - uzywam od blisko 3 m-cy Lowepro FastPack'a 350...
    Przywyklem do tego, ze jest 'łomatko-łogromny' (wym. zewn. -> trudnosci z pakowaniem tego w autokarach...), ale za cho..ry nie moga sie przyzwyczaic do tego 'fabrycznego smrodu'...

'Wietrzylem' ten plecak przez 3 tygodnie - ciaaagle zajezdza chemia :]
    To chyba norma w wiekszosci tego typu plecakow/toreb made in zolta republika :]
    ...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
    (40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)

Awatar Sito1301
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja posiadam bardzo fajny plecaczek TAMRAC 5547 - ADVENTURE 7 kosztował 229zl i nie śmierdział chemią (kupiony w sklepie nie na aukcji)

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaj Zobacz posta
    Nie mam tego modelu ale moge opisac Ci pozytywne wrazenia z innego winnera bedacego kopia albo wzorowanego na lowepro reporter.

- cena - poprostu 50pln [trzeba dorwac dobego sprzedawce na allegro bo inni zdzieraja za to 150]
    bo może te za 50 PLN to podróby
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Początki nałogu

Domyślnie

a kto by chinczykow podrabial wietnam ?

a powaznie to sprawa jest prosta .... chodzi o chciwosc,
    normalnie winner robiony jest w chinach i jak tu trafi to mozna wlasnie takie "winner lowepro reporter" miec za 50pln z allegro. Za 150 to sa fomei czy jak to sie nazywa i jest to winner ktory idzie bodajze przez czechy gdzie dostaje nowa wszywke i cene. Plus fakt ze polscy sprzedawcy juz sie poznali na jakosci tych toreb i tez chca zarobic. Naprawde jak ktos ma okazje dotknac winnera ala reporter w cenie 50pln to juz nie kupi lowepro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sito1301 Zobacz posta
    Ja posiadam bardzo fajny plecaczek
    Plecak posiadam i potrzebuję torbę na krótkie wypady. Na razie jest puszka i kit ale planuję za jakiś czas stałkę 50/1.8 i jeszcze jeden obiektyw (może tamrona 17-50) i na dłuższe wyjazdy będę zabierał plecak.
    Ostatnio edytowane przez BenRhod ; 18-07-2008 o 22:28
    80d + S 17-50 + C 24/2.8 STM + C 50/1.8 STM + C EF 28-105/3.5-4.5 II USM + C 18-55/3,5-5,6 IS STM + YN 600 EX-RT II + N di622

Domyślnie

wlasnie kupilem winera ...podrobe lowepro reportera....jak dla mnie za te pieniadze jest bardzo ok w zasadzie nie mozna sie przyczepic do niczego.....nawet jesli po roku sie rozpadnie to 1/3 ceny lowepro to rekompensuje

Domyślnie

Conik możesz napisać którą i gdzie kupiłeś?
    Ostatnio edytowane przez BenRhod ; 19-07-2008 o 00:05

Uprawnienia umieszczania postów