Od dzis w Gazecie Wyborczej ukazywać sie beda (przez osiem tygodni) artykuly na bazie wypowiedzi osmiu fotoreporterow Gazety.
Od dzis w Gazecie Wyborczej ukazywać sie beda (przez osiem tygodni) artykuly na bazie wypowiedzi osmiu fotoreporterow Gazety.
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Żeby nie powtarzać to troche napisali o tym żółci (w końcu do wygrania nikon!) tutaj: http://nikon.org.pl/showthread.php?t=65229
Pozdrawiam,
Michał
Dzisiaj sobie w pracy przejrzałem ten niby artykuł i mogę powiedzieć że to co tam jest to wielkie G... wywiad, parę zdjęć i nic więcej
Tez to kupiłem patrze a tam same fotki i krótki opis... Jak to ma byc na zachete to sie nie zapowiada za ciekawie.
Tylko że ja tam nie widzę sensownych treści nawet dla kogoś, kto dopiero zaczyna i chce się czegoś dowiedzieć.
daj ktos skan/fote
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Przecież Miller opowiada jak on robi zdjęcia, na co zwraca uwagę.
Oczywiście, nie pisze o technikaliach (chociaż w sumie porusza kwestię obiektywów w jednym, dwóch zdaniach) ale pokazuje jakie jest jego patrzenie na fotografię...
Nie wiem szczerze powiedziawszy czego się spodziewaliście innego.![]()
To bardziej wygląda na wywiady z fotografami... myslałem ze chociaż jakieś rady o kadrowaniy tam się pojawią ale nic kompletnie... ale może uda sie coś wygrać w tych konkursach spróbować można :d