Ja kupuję w foto-net od jakiegoś czasu i nie mogę narzekać, nie robili problemów jak chciałem sobie pooglądać obiektyw, porobić próbne fotki, przejrzeć na laptopie, a jak się nie podobał to przynieśli kolejny obiektyw z magazynu (akurat mieli kilka sztuk). Obsługa według mnie na przywoitym poziomie, nie mogę im nic zarzucić. POLECAM foto-net.
Robić dym o przedruk warty 10-20zł? Śmiechu warte. Jak ja kupuje coś za 5k to staram się sprawdzić czy wszystko jest w zestawie, jeśli czegoś brakuje i nie chcą mi tego dać zabieram pieniądze i idę do innego sklepu. Jak tak bardzo potrzebowałeś tej instrukcji to trzeba było sprawdzić czy jest w pudełku - jeśli kupowałeś przez internet to gratuluję - ja droższych, delikatnych rzeczy nigdy nie kupuję przez internet (choćby ze względu na szanse uszkodzenia przesyłki przez kuriera).
bo to foto-net prowadzi wypożyczalnię sigmy (wejdź sobie na stronę SPC i porównaj adresy).proponuję przyjrzeć się konstrukcji akcji alledrogich - zajawkowa fotka sigma pro-centrum.
Pozdrawiam