Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: foto-net.pl - odradzam zakupy! Cz.2

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Szanowni Państwo, prowadzimy sklep od ponad 10 lat i na prawdę nie jest naszym celem robienie problemów komukolwiek, jest mi bardzo przykro, że ktoś takie rzeczy pisze, jednak wynikają one moim zdaniem ze zwykłej złośliwości. Bardzo trudno jest bronić tu swoich racji, ale cóż próbuję Sam jestem klientem, sam fotografuje, znam ten rynek od podszewki i jak widać nie zostawiam takich tematów samym sobie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Nie wykluczam u was zakupów (tylko przez ludzi, którzy o was wspominali), zdaję sobie sprawę, że dym wszczął użytkownik z postem #1, ale niestety o tej osłonie to prawda... oczywiście nie zamierzam tu nikomu niczego udowadniać, to było dawno temu a ja nie wiem gdzie mam BH-faktury z grudnia 07...
    Pytam, bo może pracownik zaniedbał.
    No, ale przyszło nam żyć w Polsce, a tu... wolę zapytać.
    Wiem, że to polska, dlatego zaopatrzyliśmy się w znaczek Euro-Label
    http://foto-net.pl/sklep/eurolabel_p.php
    sporo kosztuje, ale uczy i nas jak i klientów jak szanować się na wzajem.
    No niestety ta firma ma wszystko i wszystkich wiadomo gdzie - i tak się wszystko sprzeda
    Ba, tylko Canon Polska nie ma kontaktu z klientem detalicznym. A my sobie po prostu musimy radzić. Klient instrukcję ma, w jakiej formie to inna sprawa, z obietnicy się wywiążemy ale to trwa bo Canon Polska. Trwa, to puszczają nerwy.
    Ostatnio edytowane przez foto-net ; 17-07-2008 o 23:00 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów