Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: foto-net.pl - odradzam zakupy! Cz.2

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez narapie Zobacz posta
    po przeczytaniu wypowiedzi fotonetu jestem w szoku, ton w jakim sie wypowiada to lekka paranoja, prl normalnie, spoko zdobyliście klienta niska cena, ale nie spodziewajcie się go chyba z powrotem
    Szanowny Panie jak ktoś na Pana za przeproszeniem pluje bez przyczyny trudno się uśmiechać szeroko, poza tym to autor postu narzucił formę komunikacji, nie my, ale przyjmujemy taką formę jako czytelną dla niego. Nie widzę więc powodu by nie reagować ostro w sytuacji gdzie ktoś nas pomawia. Przyzna Pan jednak, ze moja wypowiedź nie jest pozbawiona kultury, jednak lekko okraszona sarkazmem, czemu chyba trudno się dziwić.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Instrukcję obiecali, a teraz mówią, że klient zaakceptował fakt instrukcji w wersji cyfrowej.
    Mi również nie podoba się sposób wypowiedzi przedstawiciela Foto Net'u. Na tak poważnym forum jak CB sklep powinien chociaż stwarzać pozory uprzejmości i walki o klienta. A ja tu widzę walkę o swoje i zero logiki.
    Witamy konkurencję, świeżutkie konto i całe 5 postów. Pozdrawiam. Jest uprzejmość, jest kultura, są tez adekwatne do sytuacji reakcje, jak na przykład reakcja na szantaż - bo jak nie to na forum was obsmaruję. Przykro mi ale nie potrafię się uśmiechać jak ktoś mi daje po twarzy, to chyba normalna reakcja. Jeśli ktoś nie dysponuje minimum kultury to serdecznie odradzam zakupy u nas. Wszystko da się załatwić ale do tego potrzeba minimum kultury.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Trochę zbaczając z tematu: ta instrukcja którą dostarczacie to porządnie zrobiony dokument (jak np. ten: Canon-EOS-30D-Manual.PDF), czy zwykły skan wrzucony do PDF-a?
    Jest to ogólnie dostępny w sieci skan przerobiony do PDF. Za zgodą, wiedza i akceptacją Canona. PISEMNĄ. Do wglądu u mnie.
    Ostatnio edytowane przez foto-net ; 17-07-2008 o 21:19 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów