Pokaż wyniki od 51 do 60 z 138

Wątek: Zdjęcia ślubne w kontekście fps...

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Naps Zobacz posta
    nic malkontenci tylko napiszcie do canona-"panocku dziekujemy,ale nom wystarcy 1 klotka na sekunde,bo kiedys na zenicie focilimy i nom wystarcylo..."TEN WATEK TO JAKAS PARANOJA!!!!!!!!!!
    Tu się poniekąd zgadzam. Myślę że to raczej kwestia stylu pracy i niektórym pozwala uzyskać zamierzony efekt właśnie to, że mogą strzelić serią.

Cytat Zamieszczone przez Naps Zobacz posta
    to zmiencie nazwe na "co na sluby 3,czy 6.5 klatek na sek.?"Mozna komus wmawiac o jakosci obrazu 5d,ale cala reszta jest do d...y w tym aparacie.A wlasnie AF powstrzymal mnie od kupna tej puszki i NIE CHODZI TU O FPS!!!
    Nazwa wątku nie wzbudza we mnie skojarzeń ze ślubami i to prawda. Natomiast 5D to na prawdę bardzo przyzwoity aparat (szczególnie w obecnej cenie) i żadna "reszta" nie jest w nim (jak to byłeś łaskaw nazwać) - "do d...y".

A i prośba - Panowie skończcie już te licytacje kto robi jakie zdjęcia - są do tego inne wątki. Szkoda czasu (Naszego) i nerwów (Waszych) 8).
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-07-2008 o 19:36
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów