Nigdzie nie napisałem, że moje foty są dobre ani nawet że są poprawne![]()
skoro tak, to czemu tak łatwo przychodzi Ci jechać po moich zdjęciach ?
Komuś się moje nie podobają - ok, jego zdanie.
Ale jak pokazujesz potem to z gołąbkiem walnięte lampą na wprost to co to ma znaczyć ? Przecież to brzydkie jest...
A to z dwiema kobietami w tańcu ? Ładne ? Tło ciemne jak noc, znowu walnięte lampą na wprost...
Dawaj inne swoje - chętnie się czegoś nauczę. Sam robię przecież takie knoty.
Dobry watek
Dla obrony 5D mozna wrzucic sporo dobrych fotek naklepanych zenitem z MF
Mnie dobry AF i wieksza ilosc fps wspomaga, ale mniejsza nie ogranicza.
Poniewaz dyskutujemy tutaj na przyklady.
Przyklad taki:
Aparat to 300D, nie wykorzystalem potencjalu serii i strzelalem w single shot![]()
Ostatnio edytowane przez dzik ; 15-07-2008 o 16:52
jedyne co dobre w tym zdjęciu to uchwycony moment... według mnie to jest brzydkie, jeśli już oceniamy zdjęcia jako całość... walnięte lampą na wprost, a kadr ? Ładny jest ? Łatwo Ci było oceniać moje fotki, a teraz wrzucasz coś takiego...
A że po mnie ładnie pojechano, to sobie pozwolę również pooceniać.
:-)
nic malkontenci tylko napiszcie do canona-"panocku dziekujemy,ale nom wystarcy 1 klotka na sekunde,bo kiedys na zenicie focilimy i nom wystarcylo..."TEN WATEK TO JAKAS PARANOJA!!!!!!!!!!
Nie paranoja. Nikt nie twierdzi, że 6fps, to zło. Wątek osadzony jest w konwencji ślubnej, a tu aż takich szybkich sprzętów nie trzeba. Zwłaszcza w zestawieniu jakość 5d i 3fps kontra 40D i dwa razy tyle. Co lepsze do ślubów?![]()
to zmiencie nazwe na "co na sluby 3,czy 6.5 klatek na sek.?"Mozna komus wmawiac o jakosci obrazu 5d,ale cala reszta jest do d...y w tym aparacie.A wlasnie AF powstrzymal mnie od kupna tej puszki i NIE CHODZI TU O FPS!!!