Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 138 z 138

Wątek: Zdjęcia ślubne w kontekście fps...

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    proponuje prosta metode, znacznie skuteczniejsza, a oszczedzajaca migawke:
    na techniczno-onanistyczne nagabywania delikwenta wypalic, robiac przy tym jak najglupsza mine: "panie, ja sie nie znam, wujek mi aparat dal, ja nim tylko pstrykam".
    90% onanistow sprzetowych zalamuje sie w ten sposob swiatopoglad i doswiadczaja zalamania idealow zyciowych i przeswiadczenia o uporzadkowaniu wszechswiata. wystarcza, zeby zamrozic delikwenta w miejscu na dobre 5 minut, po ktorych odchodzi niepyszny i nie wraca
    Dokładnie . To znacznie skuteczniejsza metoda. Do tego kończy rozmowę nielmal natychmiast . Cały czas uczę tego moją żonę, bo ją ciągle zaczepiają przeróżne mądrale. Coś niesaowitego co się dzieje jak niektórzy zobaczą niewiastę z L-ką .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-07-2008 o 14:55
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

darkon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    proponuje prosta metode, znacznie skuteczniejsza, a oszczedzajaca migawke:
    na techniczno-onanistyczne nagabywania delikwenta wypalic, robiac przy tym jak najglupsza mine: "panie, ja sie nie znam, wujek mi aparat dal, ja nim tylko pstrykam".
    90% onanistow sprzetowych zalamuje sie w ten sposob swiatopoglad i doswiadczaja zalamania idealow zyciowych i przeswiadczenia o uporzadkowaniu wszechswiata. wystarcza, zeby zamrozic delikwenta w miejscu na dobre 5 minut, po ktorych odchodzi niepyszny i nie wraca
    a na te 10 % pozostałych zadziała "panie a jak się to właściwie włącza ?"

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jarek. Napisz coś jeszcze, bo tamte czipsy mi zostały

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów