hehe widzę że wszystkim odjęło mowę![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Mnie przekonała ta ręka z lewej na ostatnim. Zapewne pojawiła się na 1/3s i gdyby nie zajebkowoszybkapuszka, to nic by z tej niezwykłej kompozycji nie wyszło. A gdyby była to puszka z 6fps, to może nawet przedramie zdążyłby chwycić.
tak się tylko zastanawiam: czy ktoś płaci za takie foty?![]()
Maciek Toliński
Oj, teraz to będzie jazda![]()
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Chyba mi nie wypada, ale cóż, niech stracę...
Single shot :
Na prawdę nie wiesz co piszesz stary - pożycz od kogoś 40D i zapewniam Cię że ameryki nie odkryjesz mając 3.5fps więcej...
Maciek Toliński
to Ty nie wiesz co piszesz stary..
co Ty chcesz mi udowodnić tym zdjęciem ? Że w single shot też można trafić ? A czy ja pisałem że w single nie można ?
Pisałem że jest łatwiej i się przydaje.... a teraz będziesz mi wysyłam foty robione w single ?
(...)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jesteś pewien że wiesz co piszesz ?
Byłem w Twojej galerii na www....
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 15-07-2008 o 15:23 Powód: Automerged Doublepost
Ty udowadniasz, że się nie da (przynajmniej tak mi się wydaje) to ja Ci chcę pokazać że się da, i że na prawdę nie jest to problem. Łudziłem się, że skoro na słowo nie wierzysz to 'na obrazek' uwierzysz, że fps w ślubniakach nie ma większego znaczenia... ale chyba nie warto...
fps nie ma wpływu na kompozycję i ostrość tego co ma być ostre i nieostrość tego co ma być nieostre więc IMHO Tobie większa liczba fps w kwestii jakości produkowanych obrazów nie pomoże, ale oczywiście ja tylko pstrykam i mogę się mylić...
Ostatnio edytowane przez myst ; 15-07-2008 o 15:30 Powód: literówka
Maciek Toliński