Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 130

Wątek: [allxages] koncertowo

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Dzięki!

A swoją drogą, widzę że jesteś z Krakowa. Zapraszam 25 maja na spotkanie ze mną w ramach Green ZOO Festival / Miesiąc Fotografii gdzie będę opowiadał o fotografowaniu koncertów. Szczegóły znajdziesz na stronie miesiąca fotografii w Krakowie.
    Hej! Spotkanie jest jutro jakby ktoś się wybierał! Więcej informacji tutaj:

http://www.farfrombreaking.net/2012/...w-next-friday/

I teraz taka kwestia. Okazuje się, że spotkanie jest zamknięte. Żeby wejść do środka trzeba posiadać karnet na cały festiwal GreenZOO Festival. Nie będzie indywidualnych biletów itd. W związku z tym, jeżeli komuś nie pasuje taki układ - niech napisze na PW imie i nazwiska osob, a ja umieszcze je na liscie gosci (mam taką możliwość). z racji, ze malo czasu, czekam na PW do jutra rana max!

do zobaczenia

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Hej! Spotkanie jest jutro jakby ktoś się wybierał! Więcej informacji tutaj:

http://www.farfrombreaking.net/2012/...w-next-friday/
    Będzie potem videorelacja? Chętnie bym posłuchał, a niestety jutro nie moge byc w Krakowie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Nie mam pojęcia. Ale przewiduje pare premier na jutro

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no i gdzie te premiery???? mam nadzieje ze nie byly zarezerwowane tylko na spotkanie w ramach green zoo fest i bedzie mozna podziwiac ich wersje elektroniczne...
    ja wypadlo spotkanie? jest gdzies moze jakas relacja?
    co do brodu na fotkach z ostatniej sesji to przyszlo mi do glowy ze moze warto bylo zrobic je poniedoswietlanie mocno i przesadnie powyciagac przy oborobce. chyba byloby jeszcze wiecej syfu ktorego oczekiwales
    450d | 60d -> 7d | s10-20/3.5 -> c10-18/4.5-5.6 | c18-55/3.5-5.6 is II | s30/1.4 | c50/1.8 | s70-200/2.8 II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wtedy rozpiętość tonalna dostałaby mocno po tyłku. Za mocno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez denree Zobacz posta
    no i gdzie te premiery???? mam nadzieje ze nie byly zarezerwowane tylko na spotkanie w ramach green zoo fest i bedzie mozna podziwiac ich wersje elektroniczne...
    premiera internetowa może się mocno opóźnić z powodu nowych propozycji wykorzystania prac. ale to zobaczymy jeszcze, jak będzie coś wiadomo to będę informował, ale na tą chwilę sprawa musi się niestety opóźnić.

ja wypadlo spotkanie? jest gdzies moze jakas relacja?
    Chyba był live streaming w radio jakimś, ale nie jestem pewien i byłoby to trochę bezsensu dla tego panelu, gdzie pokazywane były rzeczy na rzutniku.
    A co do samego spotkania, to było w dość kameralnym miejscu, wszystkie miejsca mniej więcej były zajęte, trochę osób zostało po spotkaniu jeszcze dopytywać szczegóły itd. Tak więc chyba fajnie

co do brodu na fotkach z ostatniej sesji to przyszlo mi do glowy ze moze warto bylo zrobic je poniedoswietlanie mocno i przesadnie powyciagac przy oborobce. chyba byloby jeszcze wiecej syfu ktorego oczekiwales
    Tutaj micles powiedział co trzzeba.

A co do Green ZOO Festiwal to takie 2 fotki Bena Caplana zrobiłem zaraz po dojechaniu do Krakowa:

1

2

Domyślnie Odp: [allxages] koncertowo

Scorpions z Wrocławia. Tzn. z Niemiec.

1

2

3

4

Jeszcze kilka na blogu: bart skowron ť Blog Archive ť Scorpions (live) – 31.08.2012 – Wrocław, PL

Miasto
    Raszyn

Świetne!
    Podstemplowałbym trójkę - usunął lampę nad głową tego po prawej, te ucięte pomaranczowe lampki po środku zdjęcia i wycieniował gitarę, tak żeby zrobić łagodniejsze przejście. Można by się pomylić wtedy, że to jedno zdjęcie a nie składanka.
    Jedynka mi się strasznie podoba.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Świetne!
    Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Podstemplowałbym trójkę - usunął lampę nad głową tego po prawej, te ucięte pomaranczowe lampki po środku zdjęcia i wycieniował gitarę, tak żeby zrobić łagodniejsze przejście. Można by się pomylić wtedy, że to jedno zdjęcie a nie składanka.
    No niestety, ale jak zdjęcie - to nie grafika. Nie modyfikuję zdjęć. Jest to niezgodne z etyką reporterską. A już na pewno nie chciałbym stracić z tego powodu pracy ;-)

Miasto
    Raszyn

Jeśli wystemplowanie jest niezgodne z wewnętrznym regulaminem, to nie ma tematu
    Swoją drogą, doskonałe warunki oświetleniowe miałeś. Echhh, ISO800 i 1/400s przy f2.8 na koncercie. Marzenie

---Moje zdjecia na FB---

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów