Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 130

Wątek: [allxages] koncertowo

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A jakby kogoś interesowała cała historia jak te zdjęcia poznały to zapraszam
    Też "poznałem" te zdjęcia Bardzo dobre, jak zawsze. Ale moim absolutnym faworytem jest inne z blogu: http://www.far-from-breaking.net/wp-...reidols_06.jpg
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony

Domyślnie

(...)Muszę się też przyznać, że zdjęcie nr 2 jest w moim osobistym Top5 wszystkich zdjęć koncertowych jakie popełniłem.
    Ujęcie świetne, ale byłoby jeszcze lepsze, gdybyś wystemplował tego typa w koszulce z wizerunkiem Ernesto Guevary. Aaaa! A gdzie numerki fotek?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    PS Dlaczego fotki umieszczasz w dwóch galeriach?
    Ostatnio edytowane przez basala ; 26-02-2011 o 13:59 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Ujęcie świetne, ale byłoby jeszcze lepsze, gdybyś wystemplował tego typa w koszulce z wizerunkiem Ernesto Guevary.
    Specjalistów od photoshopa tutaj jest tylu, że dla mnie etatu już zabrakło. Dlatego postanowiłem skupić się na fotografowaniu tego co widzę i co się dzieje naprawdę, a nie tego co będzie fajne czy ładne.

Aaaa! A gdzie numerki fotek?

PS Dlaczego fotki umieszczasz w dwóch galeriach?
    A Ty co? W ORMO się bawisz? ;-)

Numerek fotek nie ma, bo jak zacząłem ten wątek to jakoś zapomniałem, później było tylko gorzej i nagle okazało się, że nie da się tego tak do końca ogarnąć. Nawet rozmawiałem z jednym z modów na ten temat i powiedział, że nie widzi problemu w przypadku tej galerii.

A fotki umieszczam w dwóch galeriach, bo jedna to galeria ze zdjęciami koncertowymi (w tytule ma słowo "koncertowo" i jest w dziale Wydarzenia), a druga galeria to ogólnie wszystkie pozostałe zdjęcia. Mam ku temu prawo, tak samo jak prowadzić dwie strony, gdzie na jednej będzie to, a na drugiej tamto. Korzystam z tego prawa ;-)

Uzależniony

Domyślnie

A fotki umieszczam w dwóch galeriach, bo jedna to galeria ze zdjęciami koncertowymi (w tytule ma słowo "koncertowo" i jest w dziale Wydarzenia), a druga galeria to ogólnie wszystkie pozostałe zdjęcia. Mam ku temu prawo, tak samo jak prowadzić dwie strony, gdzie na jednej będzie to, a na drugiej tamto. Korzystam z tego prawa ;-)
    Czy aby na pewno masz takie prawo? (Teraz to wyjdę na coś w rodzaju "czerwonego harcerstwa" ).

Domyślnie

Przeczytaj sobie regulamin, to się dowiesz.

Uzależniony

Domyślnie

No dobra, dobra. Agresywność jeden. Fotki fajne (wiem -głupie określenie), ale numerki przydałyby się (tu będę nieugięty.) Oglądając zdjęcia na laptoku trudno je się liczy.

Domyślnie

Właściwie mógłbym każdy wrzut numerować od 1, ale niestety nie mogę już tego edytować. Spróbuję zapamiętać na przyszłość.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Czy aby na pewno masz takie prawo? (Teraz to wyjdę na coś w rodzaju "czerwonego harcerstwa" ).
    Nie ma co się denerwować :cool:. Jak jest coś nie tak to od tego jest znaczek: . Uwagi prosiłbym jednak kierować na PW, a nie śmiecić w wątku :rolleyes:.
    Co do numerowania - zawsze można numerować w ramach posta i wtedy numer posta i numer zdjęcia .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Jestem chory, więc stwierdziłem, że zajrzę do starych katalogów i coś odświeżę.

1

2

3

4

5

6

Więcej na http://www.allxages.com

Domyślnie

koncertowe w wersji video tutaj: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79390

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów