Cytat Zamieszczone przez denree Zobacz posta
no i gdzie te premiery???? mam nadzieje ze nie byly zarezerwowane tylko na spotkanie w ramach green zoo fest i bedzie mozna podziwiac ich wersje elektroniczne...
premiera internetowa może się mocno opóźnić z powodu nowych propozycji wykorzystania prac. ale to zobaczymy jeszcze, jak będzie coś wiadomo to będę informował, ale na tą chwilę sprawa musi się niestety opóźnić.

ja wypadlo spotkanie? jest gdzies moze jakas relacja?
Chyba był live streaming w radio jakimś, ale nie jestem pewien i byłoby to trochę bezsensu dla tego panelu, gdzie pokazywane były rzeczy na rzutniku.
A co do samego spotkania, to było w dość kameralnym miejscu, wszystkie miejsca mniej więcej były zajęte, trochę osób zostało po spotkaniu jeszcze dopytywać szczegóły itd. Tak więc chyba fajnie

co do brodu na fotkach z ostatniej sesji to przyszlo mi do glowy ze moze warto bylo zrobic je poniedoswietlanie mocno i przesadnie powyciagac przy oborobce. chyba byloby jeszcze wiecej syfu ktorego oczekiwales
Tutaj micles powiedział co trzzeba.

A co do Green ZOO Festiwal to takie 2 fotki Bena Caplana zrobiłem zaraz po dojechaniu do Krakowa:

1

2