Dla mnie czad te ostatnie![]()
Dla mnie czad te ostatnie![]()
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Tego w sumie nie bylem pewien do konca ale niech bedzie:
44.
Miłe dla oka. Mówię na takie widoczki, że to tapety do windowsa, ale podoba mi się.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
dokladnie:P nic w nich odkrywczego ale na pulpicie milo sie nawet na nie patrzy![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
44. mi się podoba, trochę podobne mam u siebie (nawet kadr prawie tak samo podzielony) 15 (Góra Cisowa z Suwalszczyzny ) Małpka z zoo ekstra!
Btw: Czy w awatarze masz może kościół św. Mikołaja k. Zadaru?Niezłe
![]()
jesli dobrze pamietam to tak. jakos w drodze z Zadaru do miejscowości Nin chyba:P
Ja też takie zdjęcia lubię. Pięknie pokazane pole (44). Oj, chciałoby się wejść na tę górkę. Jestem po uszy w robocie zagrzebana, potrzebuję więc takich fot, by przypomnieć sobie, jak pięknie już dookoła![]()
43 niszczy! Zarąbiste! Aczkolwiek, żeby tradycji stało się za dość : jakiś syfek w przestrzeni wydzielonej przez ostatnią gałąź (prawy górny róg, nad ogonem)
o widze nawet micles z koncu zawital do mojego watku:P a no cos rzeczywiscie tam jest, pewnie jakis owad albo cus w kazdym razie wczesniej tego nie widzialem:P