Strona 17 z 33 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 328

Wątek: [Hamtaro] Landscapes

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Nie jestem zwolennikiem dużych serii. Lubię jak fotograf dokonuje selekcji i zamiast mi pokazywać dwadzieścia zdjęć, to mi pokazuje jedno/dwa wybrane.
    Zaciekawia mnie #68. Kreatywne użycie dystorsji.
    Jeśli chodzi o atmosferę to #71. I właściwie to tylko te dwa bym opublikował.
    dwadziescia zdjec nawet by sie nie zebralo bo szerokich zrobilem raptem z 10 kadrow. szczerze w sumie nie jestem za bardzo przekonany do calej tej serii. nie wiem, moze mam jakis kryzys tworczy, wiem ze nie takiego swiatla oczekiwalem bo mialem troche inne kadry w glowie. ale w sumie jak na takie warunki to jestem zadowolony z tych kadrow. mi osobiscie tez 68 najbardziej podchodzi, przypomina mi windowsa
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamtaro Zobacz posta
    dwadziescia zdjec nawet by sie nie zebralo bo szerokich zrobilem raptem z 10 kadrow. szczerze w sumie nie jestem za bardzo przekonany do calej tej serii. nie wiem, moze mam jakis kryzys tworczy, wiem ze nie takiego swiatla oczekiwalem bo mialem troche inne kadry w glowie. ale w sumie jak na takie warunki to jestem zadowolony z tych kadrow. mi osobiscie tez 68 najbardziej podchodzi, przypomina mi windowsa
    Nie narzekaj, 69 jest bardzo udane, a 71 ma ładną kompozycję i kolory. Może nie ma linii, ale jest mimo to dobra.
    Co do kryzysu twórczego, to hehe, mój kryzys twórczy już trwa nieprzerwanie od kilku lat. Najlepsza rzecz to się przestawić na coś innego.
    Mam konstruktywną radę - przewertuj DA i znajdź jakiego geniusza który Cię powala. Jakiegoś gościa którego zdjęcia cię zwalają z taboretu. I postaraj się aby to było inne niż to co teraz robisz i w czym się wypaliłeś. Przeanalizuj jej/jego sztukę i zacznij to kopiować. Dokładnie! Przez jakiś czas będziesz klonem, ale potem się od tego oderwiesz i zaczniesz robić to po swojemu z własnym inputem. A co się nauczysz to Twoje.

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

Ja nie widze kryzysu tworczego u Ciebie, trzymasz poziom, czasem moze sie cos "nie podobac", ale rzecza dla mnie najwazniejsza jest, ze Twoje zdjecia (kadry, kolor etc) maja rozpoznawalny styl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max13 Zobacz posta
    Ja nie widze kryzysu tworczego u Ciebie, trzymasz poziom, czasem moze sie cos "nie podobac", ale rzecza dla mnie najwazniejsza jest, ze Twoje zdjecia (kadry, kolor etc) maja rozpoznawalny styl.
    Kryzyk twórczy to jest to co jest w głowie, a nie na zdjęciach

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

OK - to taki kryzys tworczy moze sie odbic nie tylko na zdjeciach...:-)

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

to jeszcze takie dwa:

72.

73.

Domyślnie

#72 - rozumiem koncept linii. Jednak chyba za mało zrównoważony. Nie podoba mi się że te drzewa praktycznie dotykają górnej ramki. Dodałbym więcej przestrzeni ponad drzewami kosztem niepotrzebnej przestrzeni na dole.
    #73 - moim zdaniem raczej nieudane. Brak energii i w ogóle mnie nie przekonuje.

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

72'

no 73 lepiej wygladalo na zywo, wydawalo sie bardziej zrownowazone. ogolnie szkoda ze tak trafilem praktycznie na brak jakiegokolwiek dobrego porannego swiatla, bo od razu po wschodzie slonce schowalo sie za chmure i wiekszosc moich wizji poszla sie...

troche zmienilem koncepcje:

73'

jak teraz?

Domyślnie

W sumie nie widzę różnicy. Bym zostawił to i szedł dalej. Życie jest długie, jeszcze będzie dużo okazji...

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

72. z lepszym swiatelkiem moglo byc niezle
    73. nie podoba mi sie bardzo slabe

Strona 17 z 33 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów