Pokaż wyniki od 1 do 10 z 328

Wątek: [Hamtaro] Landscapes

Mieszany widok

Domyślnie

Nie jestem zwolennikiem dużych serii. Lubię jak fotograf dokonuje selekcji i zamiast mi pokazywać dwadzieścia zdjęć, to mi pokazuje jedno/dwa wybrane.
    Zaciekawia mnie #68. Kreatywne użycie dystorsji.
    Jeśli chodzi o atmosferę to #71. I właściwie to tylko te dwa bym opublikował.

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Nie jestem zwolennikiem dużych serii. Lubię jak fotograf dokonuje selekcji i zamiast mi pokazywać dwadzieścia zdjęć, to mi pokazuje jedno/dwa wybrane.
    Zaciekawia mnie #68. Kreatywne użycie dystorsji.
    Jeśli chodzi o atmosferę to #71. I właściwie to tylko te dwa bym opublikował.
    dwadziescia zdjec nawet by sie nie zebralo bo szerokich zrobilem raptem z 10 kadrow. szczerze w sumie nie jestem za bardzo przekonany do calej tej serii. nie wiem, moze mam jakis kryzys tworczy, wiem ze nie takiego swiatla oczekiwalem bo mialem troche inne kadry w glowie. ale w sumie jak na takie warunki to jestem zadowolony z tych kadrow. mi osobiscie tez 68 najbardziej podchodzi, przypomina mi windowsa
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamtaro Zobacz posta
    dwadziescia zdjec nawet by sie nie zebralo bo szerokich zrobilem raptem z 10 kadrow. szczerze w sumie nie jestem za bardzo przekonany do calej tej serii. nie wiem, moze mam jakis kryzys tworczy, wiem ze nie takiego swiatla oczekiwalem bo mialem troche inne kadry w glowie. ale w sumie jak na takie warunki to jestem zadowolony z tych kadrow. mi osobiscie tez 68 najbardziej podchodzi, przypomina mi windowsa
    Nie narzekaj, 69 jest bardzo udane, a 71 ma ładną kompozycję i kolory. Może nie ma linii, ale jest mimo to dobra.
    Co do kryzysu twórczego, to hehe, mój kryzys twórczy już trwa nieprzerwanie od kilku lat. Najlepsza rzecz to się przestawić na coś innego.
    Mam konstruktywną radę - przewertuj DA i znajdź jakiego geniusza który Cię powala. Jakiegoś gościa którego zdjęcia cię zwalają z taboretu. I postaraj się aby to było inne niż to co teraz robisz i w czym się wypaliłeś. Przeanalizuj jej/jego sztukę i zacznij to kopiować. Dokładnie! Przez jakiś czas będziesz klonem, ale potem się od tego oderwiesz i zaczniesz robić to po swojemu z własnym inputem. A co się nauczysz to Twoje.

Uprawnienia umieszczania postów