no dobra drugi rzut fotek fajny
czekam na wiecej bo rozpaliles apetyt
ja ogolnie wole zagle a do motorowodniakow mam uprzedzenia ale niech bedzie
czekam na wiecej
no dobra drugi rzut fotek fajny
czekam na wiecej bo rozpaliles apetyt
ja ogolnie wole zagle a do motorowodniakow mam uprzedzenia ale niech bedzie
czekam na wiecej
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Sporo odwiedzin, trochę mało wpisów na temat samych fotek. Wszystkim, którzy coś napisali serdeczne podziękowania. Jestem świadom, że huk roboty przede mną, w związku z czym liczyłem na nieco więcej konstruktywnych uwag.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Biperek! Ty się nie dołuj, co? Wybrałeś trudny temat, fotografie wyszły mało zaskakujące, nie zatrzymały nikogo na dłużej. To ważna informacja. Zakręć się koło tematu bardziej widowiskowego fotograficznie, takiego który daje szansę pokazania i akcji, i piękna. Podpowiadałam Ci żagle i podtrzymuję. Po Necku pływa ich dosyć![]()
Spoko, za duży jestem żeby sie dołować takimi drobiazgami. Nie liczyłem na pochwały, takim megalomanem nie jestem i potrafię ocenić swoje zdjęcia. Liczyłem na uwagi typu - jak można to zrobić lepiej. Ale dzięki za słowa otuchy
.
Pozdrawiam
Marek/Biperek