ostatnie 3 naprawdę bardzo fajnie, ten koleś wygląda jak pilot myśliwca![]()
ostatnie 3 naprawdę bardzo fajnie, ten koleś wygląda jak pilot myśliwca![]()
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today! - by James Dean
www.filipkrawczyk.pl
www.OpenPhotography.pl :rolleyes:
Na pilota myśliwca to mi bardziej ten wygląda. Mam nadzieję, że moderatorzy potraktują to jako serięi przymkną oko.
9.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
A teraz wytłumacz nam, po kiego grzyba wrzucałeś te mało ciekawe fotki na początku, skoro masz dużo ciekawych?![]()
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Odpowiedź nie jest taka prosta i oczywistaNajprawdopodobniej brak doświadczenia w selekcji, to równie trudne jak samo fotografowanie i obróbka, gdyż dochodzi czynnik emocjonalny. Ja szedłem focić z nastawieniem na próby panoramowania i na tego typu kadrach się skupiłem podczas pierwszej selekcji. Tu komentarze osób, które oglądają same obrazki są bezcenne.
Poza tym, te fotki z pilotami wcale nie są takie och-ach, pokazują tylko inną stronę wyścigu i to je wyróżnia. Gdybym miał dostęp do stref zamkniętych wtedy i owszem, a to - takie sobie pstryki.
Nie, ta łódka to 100% francuska ekipa. Przejrzałem wszystkie fotki i na zadniej nie mam katamaranu Marszałka.![]()
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Eee... Marszałek to już się chyba od dawna nie ściga. Teraz karierę polityczną robi jako radny w stolicy.
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
Nie to Rogue 3 z Gwiezdnych Wojen
Dodatkowo popieram Ewe, ze zagle to jest to, nie kreci mnie halas przy uzywaniu silnikow na wodzie i nie robilem nic wiecej poza sternikiem w kierunku motorowodniactwa
A z fotek to chyba 6 i 7 mi najbardziej pasi, chyba, bo w kazdej jest cos na plus, ale w obu czegos tez mi brakuje![]()
Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 22-07-2008 o 13:10
Aparat mam i ja