Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: [Biperek] Motorowodne MŚ Necko Endurance 2008

Mieszany widok

Awatar filippoz
    Miasto
    Poznań, Kiedyś Edinburgh

Domyślnie

ostatnie 3 naprawdę bardzo fajnie, ten koleś wygląda jak pilot myśliwca
    Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today! - by James Dean
    www.filipkrawczyk.pl
    www.OpenPhotography.pl :rolleyes:

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Na pilota myśliwca to mi bardziej ten wygląda. Mam nadzieję, że moderatorzy potraktują to jako serię i przymkną oko.

9.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

A teraz wytłumacz nam, po kiego grzyba wrzucałeś te mało ciekawe fotki na początku, skoro masz dużo ciekawych?
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Na 8. to Marszałek?

Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    A teraz wytłumacz nam, po kiego grzyba wrzucałeś te mało ciekawe fotki na początku, skoro masz dużo ciekawych?
    Odpowiedź nie jest taka prosta i oczywista Najprawdopodobniej brak doświadczenia w selekcji, to równie trudne jak samo fotografowanie i obróbka, gdyż dochodzi czynnik emocjonalny. Ja szedłem focić z nastawieniem na próby panoramowania i na tego typu kadrach się skupiłem podczas pierwszej selekcji. Tu komentarze osób, które oglądają same obrazki są bezcenne.
    Poza tym, te fotki z pilotami wcale nie są takie och-ach, pokazują tylko inną stronę wyścigu i to je wyróżnia. Gdybym miał dostęp do stref zamkniętych wtedy i owszem, a to - takie sobie pstryki.

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Na 8. to Marszałek?
    Nie, ta łódka to 100% francuska ekipa. Przejrzałem wszystkie fotki i na zadniej nie mam katamaranu Marszałka.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Domyślnie

Eee... Marszałek to już się chyba od dawna nie ściga. Teraz karierę polityczną robi jako radny w stolicy.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gushman Zobacz posta
    Eee... Marszałek to już się chyba od dawna nie ściga. Teraz karierę polityczną robi jako radny w stolicy.
    Ty myślisz o Waldemarze, a my piszemy o jego synu Bartłomieju, który ma zresztą jeszcze brata Bernarda Wszyscy zajmują się (tata już wyczynowo zaprzestał) tym samym.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Ty myślisz o Waldemarze, a my piszemy o jego synu Bartłomieju, który ma zresztą jeszcze brata Bernarda Wszyscy zajmują się (tata już wyczynowo zaprzestał) tym samym.
    Tata ciągle doradza i biznesuje, ale nie ściga się już od bardzo dawna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Bernard chyba zajmował. Nie żyje od przeszło roku.

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Na 8. to Marszałek?
    Nie to Rogue 3 z Gwiezdnych Wojen
    Dodatkowo popieram Ewe, ze zagle to jest to, nie kreci mnie halas przy uzywaniu silnikow na wodzie i nie robilem nic wiecej poza sternikiem w kierunku motorowodniactwa
    A z fotek to chyba 6 i 7 mi najbardziej pasi, chyba, bo w kazdej jest cos na plus, ale w obu czegos tez mi brakuje
    Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 22-07-2008 o 13:10
    Aparat mam i ja

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów