Tak polecę po "stare" 85L i 35LZamieszczone przez Polaco
![]()
Tak polecę po "stare" 85L i 35LZamieszczone przez Polaco
![]()
Same hereZamieszczone przez gietrzy
![]()
według mnie taka zmiana jest malo prawdopodobna... to jak wprowadzenie cyfrowego radia w europie napewno lepsze ale sie nie przyjelo . nowe aparaty by musialy zaoferowac takie mozliwosci ktore by zdyskwalfikowaly obecne body na bagnet EF EF-S... czyli to by musiala byc rewolucyjna zmiana zeby wprowadzic nowy bagnet
Pewnie dlatego te eLki takie marne ostatnio
Napisza w folderach "nowe, ultra precyzyjne szkla" i bedzie![]()
...
Ahhhh denerwujecie mnie tylko ze moje szkla nie podepne do przyszlej puszki. Wiecej tu nie zagladam![]()
Jeszcze nawet nie bylo oficjalnej zapowiedzi, a juz jest to twoja przyszla puszka? Pogratulowac optymizmuZamieszczone przez Polaco
:-)
O co tak placzecie? Ilu z was pojdzie kupic jedynke? Przeciez ta puszka to nie bedzie nastepna 350'tka tylko aparat mocno pro z kupa megapixeli... za grubo ponad piec kilodolarow pewnie. Wypada sie tylko cieszyc... Jak pro zaczna zmieniac jedynki i eLki na nowy system to "starocie" beda taniej...
...
Kavoo, a widziales emotikonka ?? No wlasnieZamieszczone przez kavoo
Z drugiej strony trzeba tez myslec przyszlosciowo...
Sugerujesz ze tylko "jedynki" beda mialy inny bagnet a reszta aparatow zostanie przy EF i EF-S ?? Jak tak to super, nie mam czego sie martwic, ale juz widze jak Canon klasie pro kaze zmienia caly sprzet a amatorom daje tone sprzetu uzywanego po smiesznych cenach...Zamieszczone przez KuchateK
Zobaczymy co sie stanie... A jak to nowa puszka z EF'em i jakas elka EF-S?
...