a foto gdzie?:d, pewnie kazdy ciekawy tego dziala z ukrycia :d
a foto gdzie?:d, pewnie kazdy ciekawy tego dziala z ukrycia :d
Ostatnio edytowane przez bercow ; 14-07-2008 o 15:17
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Jeśli ktoś działa z ukrycia to może się okazać, że jego intencje nie są do końca czyste. Kiedyś zrobiłem będąc za granicą zdjęcie Pary Młodej bez ich zgody i wiedzy z powodu jak dla mnie egzotycznej scenerii. Ale po zrobieniu zdjęcia podszedłem do nich i przy pomocy machania rękoma udało nam się wymienić adresy. Po powrocie zrobiłem powiększenia i wysłałem na wskazany adres. Skończyło się, że za rok przyjechałem do nich na tydzień.
Hehe...żeby tylko teraz się nie okazało, ze to oni do kolegi przyjadą na tydzień :P
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
to jest jakaś głupiego rozmowa, po co w ogóle podejmować temat o fotce którą tam ktoś gdzies kiedyś pstryknął
30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki
to zależy co na niej jest...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
moze to byl slub na plazy nudystow, albo wiejskiej dziewczyny z murzynem ktory mial zostaw w tajemnicy
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
a czy przypadkiem nie można podpiąć tego pod typ 'editorial'? według mnie, osoba która jest w miejscu publicznym musi liczyć się z tym że może zostać przez kogoś uwieczniona na kliszy. Ja bym się nie bał i publikował :P
Zupełnie inaczej wyglądałaby sytuacja gdybyś zrobił zdjęcie z ukrycia podczas gdy relaksują się w swoim ogródku :P
Pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 14-07-2008 o 19:42
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
to bylo chyba tylko na masie i w celach dokumentalnych czy cos takiego
ale glowy nie dam