Dziękuję wszystkim za dyskusję i za pomoc.Zdjęcie wystawię - Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim za dyskusję i za pomoc.Zdjęcie wystawię - Pozdrawiam.
Ja tylko nie bardzo wiem po co to wszystko. Jeśli są szczęśliwą parą, to jeszcze ok, ale jeśli już myślą o rozwodzie, to... no normalnie masakra jakaś...
Chyba nie jestem zwolennikiem pakowania się z butami w cudze życie. Fociłeś z ukrycia, to zostań sobie w tym ukryciu. A jeśli już musisz, to odnajdź dyskretnie tę parę, dowiedz się czegoś o nich i dopiero podejmij decyzję o uszczęsliwieniu ich fotką. Oki, wiem, że to nierealne, ale chyba jedyne sensowne podejście do tematu jeśli już koniecznie musisz coś robic z tym zdjęciem.
masz date adres, to google, parafia, i do ksiedza :d, a jak juz wstawisz, daj linka moze ktos rozpozna :d
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF![]()
![]()
:rolleyes:
To jakaś paranoja! Po prostu zamieść zdjęcie, przecież nikt nie będzie Cię ciągał po sądach za zdjęcie ze ślubu:rolleyes:
No chyba, że to była para szpiegów, ale wtedy to raczej upozorują wypadek, twój i Hazana. Potem zamkną forum i wytropią wszystkich, którzy ściągnęli zdjęcie i... NIEEEEEE!!! SKASUJ ZDJĘCIE I UCIEKAJ W BIESZCZADY!!!
![]()
Jak Cię oskarżą to przynajmniej będziesz wiedział kto. ;-)
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Hmm... a po co im zdjecia zza drzewa jak maja zdjecia z sesji foto, ktora własnie mieli jak sam napisales?? Jak uwazasz ze sa lepsze niz te z sesji to ok, a jak masz watpliwoaci to po co to cale zamieszanie?
Czy wyście powariowali?! Weźcie sobie zadajcie pytanie, co wy byście zrobili w takiej sytuacji: nic, napisali PM z prośbą o kopię (ew prośbą o usunięcie zdjęcia), biegli do prokuratury z żądaniem aresztowania przestępcy robiącego zdjęcia w czasie ślubu bez pisemnej zgody?
...
Ale namieszalem. Proponujé zamknác temat. Dziékujé za dyskusjé.