Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Czy to zdjęcie można puścić w internecie?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za dyskusję i za pomoc.Zdjęcie wystawię - Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ja tylko nie bardzo wiem po co to wszystko. Jeśli są szczęśliwą parą, to jeszcze ok, ale jeśli już myślą o rozwodzie, to... no normalnie masakra jakaś...
    Chyba nie jestem zwolennikiem pakowania się z butami w cudze życie. Fociłeś z ukrycia, to zostań sobie w tym ukryciu. A jeśli już musisz, to odnajdź dyskretnie tę parę, dowiedz się czegoś o nich i dopiero podejmij decyzję o uszczęsliwieniu ich fotką. Oki, wiem, że to nierealne, ale chyba jedyne sensowne podejście do tematu jeśli już koniecznie musisz coś robic z tym zdjęciem.

Domyślnie

masz date adres, to google, parafia, i do ksiedza :d, a jak juz wstawisz, daj linka moze ktos rozpozna :d
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Chyba nie jestem zwolennikiem pakowania się z butami w cudze życie. Fociłeś z ukrycia, to zostań sobie w tym ukryciu. A jeśli już musisz, to odnajdź dyskretnie tę parę, dowiedz się czegoś o nich i dopiero podejmij decyzję o uszczęsliwieniu ich fotką.
    Też nie lubię pakowania sie w cudze życie, więc lepiej nie robić rozeznania co do panujacej w ich ognisku domowym szczęśliwości ;-)
    A co do księdza, to dobry pomysł - może dostaniejsz jeszcze rozgrzeszenie - w końcu wykazujesz skruchę (a jest szczere postanowienie poprawy?).
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Uzależniony

Domyślnie

To jakaś paranoja! Po prostu zamieść zdjęcie, przecież nikt nie będzie Cię ciągał po sądach za zdjęcie ze ślubu:rolleyes:
    No chyba, że to była para szpiegów, ale wtedy to raczej upozorują wypadek, twój i Hazana. Potem zamkną forum i wytropią wszystkich, którzy ściągnęli zdjęcie i... NIEEEEEE!!! SKASUJ ZDJĘCIE I UCIEKAJ W BIESZCZADY!!!

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Jak Cię oskarżą to przynajmniej będziesz wiedział kto. ;-)
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Jeszcze dorzucę, że dla wszczęcia postępowania potrzebny jest akt oskarżenia...
    Chyba się koledze pomyliło z wnioskiem o ściganie...

Pozdrawiam

Domyślnie

Hmm... a po co im zdjecia zza drzewa jak maja zdjecia z sesji foto, ktora własnie mieli jak sam napisales?? Jak uwazasz ze sa lepsze niz te z sesji to ok, a jak masz watpliwoaci to po co to cale zamieszanie?

Uzależniony

Domyślnie

Czy wyście powariowali?! Weźcie sobie zadajcie pytanie, co wy byście zrobili w takiej sytuacji: nic, napisali PM z prośbą o kopię (ew prośbą o usunięcie zdjęcia), biegli do prokuratury z żądaniem aresztowania przestępcy robiącego zdjęcia w czasie ślubu bez pisemnej zgody?
    ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ale namieszalem. Proponujé zamknác temat. Dziékujé za dyskusjé.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów