Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: gdzie są sterowniki dla canona 5D pod windows vista 64 bit....?

Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: gdzie są sterowniki dla canona 5D pod windows vista 64 bit....?

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Oooooooo... archeolodzy na forum. :-) Otrzymać odpowiedź po blisko półtora roku to się nazywa mieć szczęście. :-)
    Janusz Body: A co powiesz na to że temat z 2008 roku dzisiaj tj. 26-04-2013 jest ciągle aktualny? coprawda zmodyfikowałabym go o win8/64 ale to ciągle to samo .... To dopiero archeologia )
    Ostatnio edytowane przez agaiso ; 26-04-2013 o 23:09

Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Tomson420 Zobacz posta
    Przegrywać zdjęcia z canona 5D na komputer z vistą 64 bity można jak się ustawi w aparacie Print/PTP zamiast PC connect (dlatego tak bo nie ma sterowników pod vista 64 bit dla canona 5D).

TAK - Print/PTP zamiast PC connect .............no cóż - jesteś BOGIEM ! To naprawdę działa )))

Dopiero zaczyna

Jako, że to mój pierwszy post na tym forum do pragnę wszystkich serdecznie powitać.

Przeszukałem forum dość dokładnie i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie w związku z czym postanowiłem się podpiąć do tematu i zapytać o zgrywanie (najprawdopodobniej wystarczą same sterowniki usb) i obróbkę RAW-ów dla kombinacji Eos 7d - Windows 2000. Na dostarczonej przez canona płycie nie ma oprogramowania do Windowsa 2000, a chwilowo nie wchodzi w grę wymiana komputera i systemu więc problem muszę rozwiązać na 2000. Znalazłem w sieci kilka stron ze sterownikami, ale nie budzą one mojego zaufania w związku z tym proszę o polecenie mi jakiejś godnej zaufania i sprawdzonej przez Was strony, na której znajdę oprogramowanie rozwiązujące mój problem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów