czy ktoś już Ci kiedyś powiedział, Paenko, że jesteś... ekhem....czepiająca się?))))
czy ktoś już Ci kiedyś powiedział, Paenko, że jesteś... ekhem....czepiająca się?))))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Przyciecie kadru bardzo dobrze wplyneło na ogolny odbior zdjecia ,natomiast osobiscie bardziej podoba mi se wersja ciemniejsza czyli pierwotna,rozjaśnienie wyprało całkiem niebo ..czyli dostlalismy biała blama w lewym rogu.
Dla mnie duszą portretu są oczy, w jednym i drugim ich brakuje.
3 ka całkiem fajna - wreszcie widać oczy! I to ładne
Szkoda tylko że twoja modelka tak kurczowo zaciska usta.. Nieśmiała taka..? No i to tło..
Takie trochę rzadkie - prawie jak trawnik przed moim domem![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Skąd Ty takie ładne dziewczyny bierzesz.. ??Kup sobie może Canon 50/1.8 - mały wydatek, a będziesz mógł się pobwić głębią ostrości.. I zdjęcia mogą być miodzio
Tak w ogóle, to jak zobaczyłem Twój nick, to się czegoś innego spodziewałem![]()