4.
P!
4.
P!
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Fotograf - szczerze polecam Ci to:
http://canon-board.info/showthread.php?t=33259
Powiem Ci ze jeszcze nie widzialem tutaj sniezycy rano... A zdaje sobie sprawe ze jest to temat ktory mozna pociagnac i miec bardzo dobre efekty. Co do wstawania rano to ciezko mi uwierz9-12 szkola, 13-20.30 praca, 20-45 silownia do 22.30 najczesciej, takze jak jestem w domu to padniety i na nic nie mam ochoty
Jednak jak bedzie ladna mgielka/sniezyca/ wschod slonca w weekend to rusze cztery litery i chocby mialbym z zamknietymi oczyma jechac to pojade
![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
podrabiasz ~akustyka? :P
praca? normalnie w ciagu tygodnia??!! jak ty dajesz radę?
tak jestdzien w dzien tak jak mowilem szkola ( nawet jestem jednym z lepszych w klasie
) praca i silownia, niedlugo dojda inne obowiazki jeszcze...
zdjecie powyzej to jest pierwsze zdjecie zrobione po okolo poltora miesiecznej (?) przerwie, aparat lezal i sie kurzyl, nawet jakis err wyskoczyl, to pewnie dlatego ze nie byl uzywany he...